Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Διένειμε είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες της περιοχής

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
22 Φεβρουαρίου 2024 / 13:07
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Η δράση αυτή αυτή έχει ως στόχο την αδιάκοπη παροχή άμεσης και έμπρακτης υποστήριξης σε οικογένειες και άτομα που βρίσκονται σε αδύναμη οικονομική κατάσταση και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας προχώρησε στη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε 100 οικογένειες της περιοχής μέσω των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασάις και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» την Τρίτη 20/02. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου:

«Η δράση αυτή αυτή έχει ως στόχο την αδιάκοπη παροχή άμεσης και έμπρακτης υποστήριξης σε οικογένειες και άτομα που βρίσκονται σε αδύναμη οικονομική κατάσταση και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Η διανομή αποτελεί μέρος μιας συστηματικής διακριτικής προσπάθειας εκ μέρους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, ο οποίος, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του και της πολιτικής προστασίας, σε τακτικά χρονικά διαστήματα, προσφέρει «πακέτα αγάπης» προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντας όχι μόνο υλική υποστήριξη, αλλά δίνοντας   μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.

Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η συνεχής διερεύνηση κοινωνικών αναγκών στον κοινωνικό μας περίγυρο για άτομα που βρίσκονται σε ευάλωτη κατάσταση και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε βασικές τους υποχρεώσεις με σκοπό τη δημιουργία μιας κοινωνίας όπου η αλληλεγγύη είναι θεμελιώδης αξία». 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.