Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η επίσημη ανακοίνωση των Αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας

Αντιδήμαρχοι Βόρειας Κέρκυρας
26 Μαρτίου 2024 / 13:41

«Καλούμαστε, όπως η Φιλική Εταιρεία, να δράσουμε με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα για να δώσουμε την αναπτυξιακή δυναμική και πορεία στο Δήμο μας»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρουσίαση από το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιο Μαχειμάρη των Αντιδημάρχων, των  προέδρων των  αναπτυξιακών οργανισμών, των επιχειρήσεων, της διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειας Κέρκυρας , ειδικών συμβούλων, συνεργατών .

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε κλίμα γεμάτο αισιοδοξία για τη νέα περίοδο διακυβέρνησης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2024, στην Παλιά Περίθεια, έγινε η παρουσίαση από το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας  Γεώργιο Μαχειμάρη των Αντιδημάρχων, των  προέδρων των αναπτυξιακών οργανισμών, των επιχειρήσεων, των συμβούλων, συνεργατών και της διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειας Κέρκυρας.

Ξεκινώντας ο Δήμαρχος τόνισε  πως επελέγη η ημέρα της 25ης Μαρτίου για την ανακοίνωση της Διοίκησης του Δήμου γιατί σηματοδοτεί –πέραν των άλλων μεγάλων νοημάτων της-   «τη συστράτευση, την ομαδικότητα, τη συνεργασία -όλοι μαζί ως ένα σώμα, μια γροθιά, να σταθούμε στις προκλήσεις των καιρών, εκεί που μας επιτάσσει το καθήκον μας, εκπληρώνοντας την  ιερή αποστολή μας έναντι των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν  την πορεία του τόπου με αναπτυξιακό και ανθρώπινο πρόσωπο.

Καλούμαστε, όπως η  Φιλική Εταιρεία, να δράσουμε με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα για να δώσουμε την αναπτυξιακή δυναμική και πορεία στο Δήμο μας. Αγαπητοί συνεργάτες,  όλοι είστε απαραίτητοι, σε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Αναπτυξιακών  Οργανισμών και των επιχειρήσεων.  Αντιδήμαρχοι και μη, θα πρέπει να συμβάλετε ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις.

Είμαι σίγουρος ότι  ο χρόνος που αφιερώνουμε όλοι μας, με ομαδικότητα, στρατηγική  και στόχευση  θα δώσει την ώθηση στην κοινή προσπάθεια  ανάπτυξης του τόπου και καλυτέρευσης της καθημερινότητας. Κομβική αναφορά  των ενεργειών μας ο άνθρωπος. Ξεκινήσαμε με σχέδιο, γνώση και συνεχή καθημερινή δουλειά. Συνεχίζουμε δυνατά».

Στη συνέχεια ο κ. Μαχειμάρης  προχώρησε στην ανακοίνωση-ανακεφαλαίωση  των συνεργατών του. Ειδικότερα:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Παναγιώτης Παπαδάτος

Υπεύθυνος θεμάτων παιδείας: Παναγιώτης Παπαδάτος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ  ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  «ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας»

Πρόεδρος: Βασίλειος Σαλβάνος

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καλούδης

Εντεταλμένος σύμβουλος: Νικόλαος Μουζακίτης

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Χαρίτων Κουτσούρης : Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Έργων, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας, αμισθί.

Σπυριδούλα Κόκκαλη Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Δημοσίων Σχέσεων και  τέλεσης πολιτικών γάμων.

Νικόλαος  Χειρδάρης:  Αντιδήμαρχος Τουρισμού, εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας

Ιωάννης  Γαρνέλης: Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και  Διοίκησης 

Θεοφάνης Σκέμπρης: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Κλιματικής Κρίσης, Μηχανολογικού εξοπλισμού, Πρασίνου και Διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

Γενικός Γραμματέας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας: Κων/νος Προβατάς

Μαρία Προβατά: Υπεύθυνη για θέματα: Κοινωνικά, κέντρου κοινότητας,  «Βοήθεια στο σπίτι», ΣΥΚΟΙΠΑ Κέρκυρας.

Ιωάννης Καλούδης :Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος.

ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Πρόεδρος:  Προβατάς  Ιωάννης  πρώην Δήμαρχος Εσπερίων 

Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Αυλωνίτης

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Πρόεδρος: Σπυρίδων-Ευγένιος  Ασπιώτης,

Διευθύνων Σύμβουλος : Ιωάννης Προβατάς  πρώην Δήμαρχος Εσπερίων .

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ(«ΠΑΝΤΟΚΑΤ»)

Πρόεδρος :Χαρίτων  Κουτσούρης.

Α΄Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μουζακίτης

Β’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μπαντούνος

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ («ΞΕΝΙΟΣ»).

Πρόεδρος : Θεόδωρος Μαυρωνάς

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καλούδης