Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αντικατάσταση παλιού αγωγού ύδρευσης στην Εθνική Οδό Αχιλλείου (photos)

ΔΕΥΑΚ
14 Απριλίου 2024 / 13:56
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Η ΔΕΥΑΚ, υπό τη νέα της διοίκηση, ξαναστέκεται σιγά - σιγά στα πόδια της και αρχίζει να ανταποκρίνεται και στις ανάγκες αντικατάστασης παλιών σάπιων δικτύων"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Στ. Πουλημένος, η ΔΕΥΑΚ προχώρησε σε αντικατάσταση του παλιού μεταλλικού αγωγού, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 με νέο από πολυαιθυλένιο, στην εθνική οδό Αχιλλείου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η ΔΕΥΑΚ, υπό τη νέα της διοίκηση, ξαναστέκεται σιγά - σιγά στα πόδια της και αρχίζει να ανταποκρίνεται και στις ανάγκες αντικατάστασης παλιών σάπιων δικτύων που έχουν μεγάλη απώλεια νερού.

 

Σήμερα, σε μια εντυπωσιακά οργανωμένη επιχείρηση, με ζήλο του προσωπικού της και τη συνεργασία των χειριστών των μηχανημάτων, αντικαθίσταται ο παλιός μεταλλικός αγωγός των αρχών της 10ετίας του ‘80, με νέο, πολυαιθυλενίου, 16 ατμ., σε μήκος 600 μέτρων, στην εθνική οδό Αχιλλείου.

Στην 4η φωτο, η τελευταία επισκευή του διάτρητου μεταλλικού αγωγού, στον οποίο έχουν δαπανηθεί χιλιάδες ευρώ σε καθημερινές βλάβες.»

ΦΩΤΟ@FB ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.