Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Νέα Υόρκη η "Παλαιά" για τις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Παλιγγενεσίας (video)

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
14 Απριλίου 2024 / 16:06
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Επικεφαλής ήταν ο Αρχιμουσικός Σπύρος Προσωπάρης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά) βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και παρέλασε από τον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου προς στο «Σημείο Μηδέν», συνοδεύοντας άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

Η "Παλαιά" ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη στις 10/04 προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την επέτειο την Εθνικής Παλιγγενεσίας κατόπιν προσκλήσεως από τον Παγκερκυραϊκό Σύλλογο Αμερικής.

Επικεφαλής ήταν ο Αρχιμουσικός Σπύρος Προσωπάρης.

Επόμενη δράση θα είναι η συμμετοχή του Μουσικού Σώματος της Παλαιάς Φιλαρμονικής στη μεγάλη παρέλαση της ομογένειας στην 5η Λεωφόρο, στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Η παρέλαση αυτή, η οποία φέτος διεξάγεται την Κυριακή 14 Απριλίου, παραδοσιακά αποτελεί και το αποκορύφωμα των εορτασμών της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου για τους Έλληνες που βρίσκονται πέραν του Ατλαντικού.

VIDEO@ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΑΚΗΣ

PHOTO@ ΚΑΡΕ ΑΠΟ VIDEO ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.