Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βραβείο Travelers’ Choice Awards Best of the Best 2024 για το ξενοδοχείο Delfino Blu

Delfino Blu Wellness Boutique Hotel
27 Απριλίου 2024 / 13:42
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Από τις 8 εκατομμύρια καταχωρίσεις του Tripadvisor, ποσοστό κάτω του 1% πετυχαίνει αυτό το ορόσημo.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βραβείο Travelers’ Choice Awards Best of the Best είναι μεγαλύτερη αναγνώριση που παρέχει και απονέμει κάθε χρόνο το Tripadvisor στις επιχειρήσεις που είναι οι καλύτερες των καλυτέρων, αυτές που λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές από τους ταξιδιώτες και κατατάσσονται στο κορυφαίο 1% των επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο.

Το βραβείο αυτό κατέκτησε το ξενοδοχείο Delfino Blu Wellness Boutique Hotel  στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών, για το 2024.

Το βραβείο Travellers' Choice Best of the Best τιμά το υψηλότερο επίπεδο αριστείας στα ταξίδια. Απονέμεται σε όσους λαμβάνουν μεγάλο αριθμό πολύ θετικών κριτικών και απόψεων από την κοινότητα του Tripadvisor σε μια περίοδο 12 μηνών. Από τις 8 εκατομμύρια καταχωρίσεις  του Tripadvisor,  ποσοστό κάτω του 1% πετυχαίνει αυτό το ορόσημo.

Το Delfino Blu Boutique Hotel & Spa είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Άγιο Στέφανο ΒΔ, προσφέροντας ένα πολυτελές περιβάλλον καθώς και πολλές χρήσιμες παροχές που θα σας διευκολύνουν κατά τη διαμονή σας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δωρεάν wifi, ενώ τα δωμάτια στο Delfino Blu Boutique Hotel & Spa προσφέρουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και κλιματισμό. Το ξενοδοχείο διαθέτει και άλλες παροχές που μπορεί να σας διευκολύνουν κατά τη διαμονή σας, όπως ρεσεψιόν, υπηρεσία δωματίου και αποθήκευση αποσκευών. Το Delfino Blu Boutique Hotel & Spa έχει επίσης χώρο πισίνας και εστιατόριο στις εγκαταστάσεις.

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.