Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Στ. Κασσελάκη στην Κέρκυρα

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
02 Μαΐου 2024 / 09:11
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Που θα πάει και ποιους θα συναντήσει

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διακοπές και πολιτική δραστηριότητα θα συνδυάσει στην Κέρκυρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναμένται να αφιχθεί σήμερα το απόγευμα στο νησί. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα και θα αναχωρήσει την Τρίτη 7 Μαΐου 2024.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Μεγάλη Πέμπτη 2/5

- Ώρα 20.00: Συνάντηση για ανταλλαγή ευχών και συζήτηση με μέλη της Ν.Ε. Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε καφέ της Πλατείας Ανουντσιάτα.

-Ώρα 21:00: Επίσκεψη στα γραφεία της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας για να ανταλλάξει ευχές με τη Διοίκηση και τους μουσικούς και να παρακολουθήσει την καθιερωμένη πρόβα της Φιλαρμονικής.  

 

Μεγάλη Παρασκευή 3/5

Ώρα 11:00 Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ιωάννη Τρεπεκλή στην έδρα της Περιφέρειας

Ώρα 12:00: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Στέφανο Πουλημένο στο Ιστορικό Δημαρχείο San Giacomo. Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί και οι Δήμαρχοι Βόρειας Κέρκυρας, Νότιας Κέρκυρας και Παξών.

-Ώρα 14:00: Επίσκεψη στο Αχίλλειο, συνάντηση με τη Δ/ντρια και τους εργαζόμενους.

-Ώρα 22:00: Περιφορά του Επιταφίου της Μητρόπολης

 

Μεγάλο Σάββατο 4/5

-Ώρα 09:00: Περιφορά του Επιταφίου του Αγ. Σπυρίδωνα.

-Ώρα 11:00: Συμμετοχή στο έθιμο των «μπότηδων» (ρίψη πήλινων κανατιών) στο Πεντοφάναρο, Πλατεία Σπιανάδα Κέρκυρας

-Ώρα 23.30: Τελετή Αναστάσεως στο Πάλκο της Πάνω Πλατείας Κέρκυρας

 

Κυριακή του Πάσχα 5/5

11.00: Επίσκεψη στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας (ΝΑΣΚΕ) για να τσουγκρίσει αυγά και να ανταλλάξει ευχές με τον Διοικητή και τους υπηρετούντες αξιωματικούς και ναύτες.

 

Δευτέρα του Πάσχα 6/5

Επίσκεψη στους Παξούς

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.