Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο εργολάβος πληρώθηκε, οι εργασίες στον κόμβο συνεχίζονται

ΟΛΚΕ
31 Μαρτίου 2017 / 15:12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μέχρι την Κυριακή των Βαΐων το πολύπαθο έργο στον κόμβο του νέου λιμένα θα έχει αποπερατωθεί, δεσμεύθηκε σήμερα ο εργολάβος στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΟΛΚΕ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας ΑΕ η συνάντηση με τον ανάδοχο κατασκευής του Έργου Κόμβος Νέου Λιμένα Κέρκυρας Ανδρέα Οικονομίδη με τον Προέδρο και Δ/ντα Σύμβουλο Σπύρο Στεφανίδη καθώς και στελέχη του Οργανισμού.
Όπως δημοσιοποίησε ο ΟΛΚΕ με δελτίο τύπου, ύστερα από τον έλεγχο των προσκομισθέντων δικαιολογητικών και μετά τις απαιτούμενες διευκρινήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν η διοίκηση του Οργανισμού προχώρησε στην έγκριση και πληρωμή των 7ου λογαριασμού του έργου.
Η συμφωνία συνέχισης του έργου περιλαμβάνει την άμεση συνέχιση των εργασιών με την δέσμευση εκ μέρους του αναδόχου της περάτωσης με πλήρη ασφαλτόστρωση συνοδεία της απαραίτητηςσήμανσηςμέχρι την Κυριακή των Βαΐων.

Το μεσημέρι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Μουζακίτης και ο Περικλής Κατσαρός, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων συνάντησαν πάλι τον πρόεδρο του ΟΛΚΕ, ο οποίος τους μετέφερε τις διαβεβαιώσεις του εργολάβου.