Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτη συνεδρίαση της κοινής γραμματείας ΟΕΒΕΚ και ΟΚΕ

ΓΣΕΒΕΕ
03 Μαΐου 2017 / 16:05

Με στόχο τη συντονισμένη και αποτελεσματικότερη προώθηση των θέσεων των συνδικαλιστικών Φορέων των επιχειρήσεων της Κέρκυρας

Την Πέμπτη 27/4 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της κοινής γραμματείας ΟΕΒΕΚ και ΟΚΕ, όπως αυτή ορίστηκε από τις σχετικές αποφάσεις των ΔΣ και στην οποία μετέχουν για την ΟΕΒΕΚ οι Κώστας Κιτσάκης και Βασίλης Βασιλάκης και για την ΟΚΕ Σπύρος Τριανταφύλλου.
Σκοπός την συγκρότησης της κοινής γραμματείας είναι η από κοινού συντονισμένη και αποτελεσματικότερη προώθηση των θέσεων των συνδικαλιστικών Φορέων των  επιχειρήσεων της Κέρκυρας .

Αντικείμενο της συνεδρίασης αποτέλεσαν :
- διαμόρφωση του πλαισίου συνεργασίες για τον συντονισμό των δράσεων /ενεργειών των δυο ομοσπονδιών.
- κοινή αποτύπωση και προώθηση των θέσεων των οργάνων, των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων και των Διοικητικών συμβουλίων των δυο ομοσπονδιών , που αφορούν στα προβλήματα / ζητήματα της βελτίωσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, της λειτουργίας και ανάπτυξης  των επιχειρήσεων της Κέρκυρας.
- συντονισμένη προώθηση των θέσεων και αποφάσεων στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και β βαθμού και στις Τριτοβάθμιες ενώσεις ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ.
- Κοινό προγραμματισμό επαφών με τους φορείς που επηρεάζουν την οικονομική λειτουργία και την επιχειρηματικότητα στην Κέρκυρα.
- Πρόσκληση συμμετοχής στην κοινή γραμματεία και της Ομοσπονδίας Ιδιοκτήτων Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Κέρκυρας.