Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

3ου Corfu Trophy από τον Σύλλογο μοτοσυκλέτας Κέρκυρας

Σύλλογος Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας
30 Μαρτίου 2016 / 12:14

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος μοτοσυκλέτας Κέρκυρας ανακοινώνει για φέτος, την διοργάνωση του 3ου Corfu Trophy, δηλαδή την μεγάλη βόλτα στις άγνωστες διαδρομές της Κέρκυρας.

Την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 9:30 το πρωί, στη Πλατεία της Κέρκυρας (στο ύψος του συντριβανιού) που θα γίνει η εκκίνηση, ο Σύλλογος μοτοσυκλέτας περιμένει τους Κερκυραίους και μη, με μοτοσυκλέτα ή με αυτοκίνητο, να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του.
Ο τερματισμός θα γίνει στην έδρα του συλλόγου, στη πλατεία Μανδουκίου (πρώην κιόσκι ΕΛΠΑ, απέναντι από τα εκδοτήρια εισητηρίων στο Ν. Λιμάνι), όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, με σουβλάκια, μπύρες και χορό.
Την εκδήλωση θα συνοδεύσει η Rock μπάντα “PLANET CARAVAN” για να ανεβάσει το κέφι στα ύψη.
Τιμή συμμετοχής είναι για κάθε όχημα, €10,00.
Σε περίπτωση που ο καιρός δεν θα το επιτρέψει, η διοργάνωση θα γίνει την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου στο ίδιο μέρος και ώρα.

Τα μέλη και το ΔΣ του Συλλόγου Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και να χαρούμε.Ο Σύλλογος μοτοσυκλέτας Κέρκυρας ανακοινώνει για φέτος, την διοργάνωση του 3ου Corfu Trophy, δηλαδή την μεγάλη βόλτα στις άγνωστες διαδρομές της Κέρκυρας. Την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 9:30 το πρωί, στη Πλατεία της Κέρκυρας (στο ύψος του συντριβανιού) που θα γίνει η εκκίνηση,περιμένουμε τους Κερκυραίους και μη, με μοτοσυκλέτα ή με αυτοκίνητο, να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του Συλλόγου μας. Ο τερματισμός θα γίνει στην έδρα του συλλόγου μας, στη πλατεία Μανδουκίου (πρώην κιόσκι ΕΛΠΑ, απέναντι από τα εκδοτήρια εισητηρίων στο Ν. Λιμάνι), όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί, με σουβλάκια, μπύρες και χορό. Μαζί μας θα έχουμε την Rock μπάντα “PLANET CARAVAN” να μας ανεβάσει το κέφι στα ύψη. Τιμή συμμετοχής είναι για κάθε όχημα, €10,00. Σε περίπτωση που ο καιρός δεν θα το επιτρέψει, η διοργάνωση θα γίνει την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου στο ίδιο μέρος και ώρα.

Πηγή: www.corfuland.gr