Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη η πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής ενόψει του συνεδρίου

Κίνημα Αλλαγής
24 Φεβρουαρίου 2018 / 16:36

Η Νομαρχιακή επιτροπή Συνεδρίου Κέρκυρας καλεί στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του κινήματος την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.

Το Κίνημα Αλλαγής προχωρά στην πραγματοποίηση του συνεδρίου του στις 16-18 Μαρτίου, με βάση την καθαρή εντολή των 212.000 συμπολιτών για την αναγέννηση της παράταξης.
Η απόφαση της Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κ.Γεννηματά και του Πολιτικού Συμβουλίου για ένα ΑΝΟΙΚΤΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ Συνέδριο, καθοριστικό σταθμό για την οριστική ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, ανοίγει νέους δρόμους για την Ελλάδα και την κοινωνία.
Το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων για να εκφράσει την νέα ελπίδα για το λαό μας. Έχουμε στόχο τη διακυβέρνηση της χώρας με προοδευτικό πολιτικό πρόγραμμα μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων για να αντιμετωπίσουμε οριστικά τα αίτια της κρίσης και να οδηγήσουμε την Ελλάδα και την κοινωνία σε μια νέα περίοδο δημιουργίας, προόδου και ευημερίας σε στέρεες βάσεις.

Για την εκλογή συνέδρων:
Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μάρτη.
Δικαίωμα ψήφου θα έχουν και οι 212 χιλιάδες συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος στις 12 Νοεμβρίου και έχουν εγγραφεί ως μέλη ως τις 26 Φλεβάρη .
Οι εκλογές θα διεξαχθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο, ανά Καλλικρατικό δήμο με ένα (1) σταυρό επιλογής.
Μοναδική ποσόστωση αυτή του φύλου με 30%
Η οικονομική υποχρέωση για όσους λάβουν μέρος στην διαδικασία ανάδειξης συνέδρων θα είναι 1 ευρώ.
Η κατάθεση υποψηφιότητας για την εκλογή συνέδρων συνοδεύεται από 10 ευρώ χωρίς άλλη υποχρέωση μέχρι και το συνέδριο.
Την 1η Μαρτίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής ο πλήρης κατάλογος των εκλογικών κέντρων που θα λειτουργήσουν καθώς και οδηγίες για το πού θα ψηφίσει ο καθένας.

Τέλος, η Νομαρχιακή επιτροπή Συνεδρίου Κέρκυρας καλεί όλους τους Κερκυραίους και Κερκυραίες, που πιστεύουν στις προοδευτικές ιδέες και την προοδευτική – δημοκρατική παράταξη, να συμμετέχουν με την παρουσία τους στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του κινήματος την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.