Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλλιτεχνική δράση «Ο Κύβος της Αλήθειας» στην Αννουντσιάτα

Ο κύβος της αλήθειας
04 Απριλίου 2019 / 13:38
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Ο Κύβος της Αλήθειας» είναι μία ειρηνική, στατική δράση που μοιάζει με καλλιτεχνική παράσταση. Η εκδήλωση αυτή λειτουργεί με

 δομημένο τρόπο που προκαλεί την περιέργεια και κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού. Προβάλλοντας τυπικά πλάνα από τις πάγιες τακτικές κακοποίησης και εκμετάλλευσης των ζώων εκτροφής, επιχειρούμε συζητώντας με τους παρισταμένους συνομιλητές μας να προβάλουμε έναν βίγκαν τρόπο ζωής.
 
Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/4 στις 18:30 – 21:30 στην Πλατεία της Αννουντιάτας και διοργανώνεται από τους Anonymous for the Voiceless.


Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε εθελοντής, μπορείτε να λάβετε μέρος στην παρακάτω ομάδα: https://www.facebook.com/groups/497379030780104/

Οι μάσκες, τα πλακάτ και το ενημερωτικό υλικό κλεισίματος παρέχονται από τη διοργάνωση. Η ενδυμασία εξαρτάται από τον καιρό, ενώ το χρώμα της είναι απαραίτητα το μαύρο. Όσοι θα φέρετε ηλεκτρονικές συσκευές για τη δράση παρακαλούμε να έχετε πλήρως φορτισμένο το λάπτοπ ή το τάμπλετ έχοντας κατεβάσει τα ακόλουθα:

Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων:
https://www.videolan.org/vlc/

Πλάνα:
https://goo.gl/LkDWe5
https://goo.gl/wV13oM
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.