Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 21χρονου Κωνσταντίνου Τσικρικώνη

Πένθος
13 Ιουλίου 2023 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συλλυπητήρια μηνύματα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν υπάρχουν λόγια να αποτυπώσεις το χαμό ενός ακόμη νέου παιδιού, του 21χρονου Κωνσταντίνου, γιου του καθηγητή φυσικής αγωγής και πρώην προπονητή της ΕΠΣ Κέρκυρας. Ο Κωνσταντίνος πάλεψε τα τελευταία χρόνια με την επάρατο σαν λιοντάρι, αλλά η μάχη χάθηκε και βύθισε στο πένθος την ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινότητα της Κέρκυρας. Ένα νέο παιδί που έδινε τα τελευταία χρόνια τη μάχη στα Νοσοκομεία των Αθηνών, εκεί όπου αναγκαστικά μετακόμισε και η οικογένειά του για να είναι στο πλάι του. όμως Η μάχη ήταν άνιση και χάθηκε το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου.

Ο πατέρας Γιώργος Τσικρικώνης, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης και διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, ήταν στις μικτές της ΕΠΣΚ, όπου όμως από την προηγούμενη σεζόν αναγκαστικά παραιτήθηκε αφού μετακόμισε στην Αθήνα για τον γιο του, στάθηκε με όλη την οικογένεια δίπλα με αξιοπρέπεια, όλοι τους πέρασαν δύσκολες καταστάσεις, η ποδοσφαιρική κοινότητα και όλο το νησί βοήθησε, συμπαραστάθηκε σε μεγάλο βαθμό, αλλά…

Είναι δεύτερο παιδί που χάνεται πρόωρα και άδοξα, από «την οικογένεια της ΕΠΣΚ», πριν δυο χρόνια έφυγε σε ηλικία 22 χρόνων ο Γιώργος Μουζακίτης γιος του Αντιπροέδρου της ΕΠΣΚ, Γιάννη Μουζακίτη, χθες ο Κωνσταντίνος γιος του προπονητή της Ένωσης, η οποία θρηνεί για τον χαμό και εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση.     

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και εγώ προσωπικά θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Γιώργο και την οικογένειά του. Κουράγιο…

Συλλυπητήριο της ΕΠΣΚ

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Κέρκυρας θρηνεί τον πρόωρο χαμό ενός δικού μας

παιδιού, ενός νέου ανθρώπου. Ο Κωνσταντίνος έδωσε ένα τεράστιο αγώνα μαζί με την οικογένεια του, έναν άνισο αγώνα. Πάλεψε σκληρά μέχρι τέλους. Τα ξημερώματα έφυγε, αφήνοντας μια τεράστια πληγή στην οικογένεια του και μια απέραντη θλίψη σε όλους εμάς που τον στηρίξαμε στον τιτάνιο αγώνα του.

Η ΕΕ της ΕΠΣ Κέρκυρας εκφράζει την βαθιά της οδύνη για τον χαμό του Κωνσταντίνου και τα θερμά της συλλυπητήρια στους γονείς του που με τόση αξιοπρέπεια έδωσαν τον δικό τους αγώνα. Στον πατέρα του, Γιώργο, τον δικό μας άνθρωπο κουράγιο!

Αιωνία η Μνήμη του!

Συλλυπητήριο της ΕΛΜΕ

Ο Κωνσταντίνος έφυγε. Μετά από αγώνα χρόνων, δικό του, του Γιώργου και της Ξανθής έφυγε. Ο,τι και να πει κανείς, δεν μπορεί να μετριάσει τον πόνο των γονιών του.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Κωνσταντίνου, στους γονείς  του και συναδέλφους μας.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντιπροέδρου του ΣΠΠ Κέρκυρας Γιώργου Τσικρικώνη για την απώλεια του γιου του Κωνσταντίνου.

 Ο Κωνσταντίνος έδωσε με θάρρος τη μεγάλη μάχη για τη ζωή έχοντας τη στήριξη της οικογένειάς του και την αμέριστη συμπαράσταση της κερκυραϊκής  κοινωνίας αλλά δυστυχώς χτες βράδυ έφυγε για πάντα από κοντά μας.

Θα μείνεις ζωντανός στην καρδιά μας και στη μνήμη μας, καλό ταξίδι Κωνσταντίνε...

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια