Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

¨Έρανος υπέρ του "Ιατρείου Κέρκυρας" από τον Ιατροχειρουργική Εταιρεία

ΙΑΤΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
27 Οκτωβρίου 2023 / 17:45

"Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, αν και ξέρουμε το πόσο δύσκολα περνούν οι μέρες μας, να προσφέρουν ό, τι μπορούν από το υστέρημά τους, ώστε το ‘Ιατρείο’ να εξακολουθήσει να έχει την πόρτα του ανοιχτή και να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας πραγματοποιεί και φέτος έρανο υπέρ του «Ιατρείου» Κέρκυρας από τις 30/10 μέχρι τις 03/11. Η ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρει:

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε χρόνο διενεργείται ο έρανος υπέρ του ‘Ιατρείου’ Κέρκυρας, αυτού του ιστορικού ιδρύματος προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο φετινός έρανος θα πραγματοποιηθεί από 30-10 έως 3-11-2023.

Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, αν και ξέρουμε το πόσο δύσκολα περνούν οι μέρες μας, να προσφέρουν ό, τι μπορούν από το υστέρημά τους, ώστε το ‘Ιατρείο’ να εξακολουθήσει να έχει την πόρτα του ανοιχτή και να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών.

Ας μη ξεχνάμε ότι το ‘Ιατρείο’ αποτελεί ένα κομμάτι του πολιτισμού του τόπου μας, είναι ένας θεσμός εθελοντισμού, προσφοράς, αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, ένας θεσμός ο οποίος επί 124 χρόνια εξακολουθεί να βρίσκεται στις επάλξεις, ένας θεσμός που εξακολουθεί να υπάρχει μέσα στο χρόνο χάρις στην προσφορά και την αγάπη των συμπολιτών μας προς αυτό .

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, ευχόμενοι κάθε καλό σε όλους σας.

    Η πρόεδρος της ΙΧΕΚ                      Η πρόεδρος του 'Ιατρείου΄ Κέρκυρας

Δρ. Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή                       Αλίκη Ρουβά»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ