Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών ο Παπα-Τάτσης

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΡΝΕΛΗΣ
06 Φεβρουαρίου 2024 / 09:49
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο σύλλογος του χωριού θα καταθέσει στην μνήμη του 50ε υπέρ του Ι.Ν. Αγίων Πάντων Νησακίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Απεβίωσε σε ηλικία 100 ετών ο πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Γαρνέλης, ο αγαπητός Παπα-Τάτσης. Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν γι΄αυτόν οι συντοπίτες του.

«Δύσκολο να περιγραφεί η τεράστια προσφορά του. Ήταν πρωτοπόρος στην εκ θεμελίων ανέγερση, την ολοκλήρωση και τον εξοπλισμό του Ι.Ν. Αγίων Πάντων Νησακίου στη μορφή που είναι σήμερα.

Για το έργο αυτό μετέφερε τον ενθουσιασμό του στους συντοπίτες, που προσέφεραν χρήμα και προσωπική εργασία. Ήταν πρωτοπόρος στους εράνους και σε κοινωνική προσφορά  στην 53ετη διακονία του. Ο δεσμός του με τον Σύλλογο των Απανταχού Σινιωτών Κερκύρας Παντοκράτωρ ήταν πολύ ισχυρός. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο έγινε η αναστήλωση του ερειπωμένου ναού Αγ. Τριάδος στις Παλιές Σινιές συμμετέχοντας στους εράνους. Συμμετείχε στους εράνους για τις επισκευές και την ανέγερση κωδωνοστασίου του Ι.Ν Αγ. Κων/νου και Ελένης στο Γιμάρι. Ήταν παρών στις συνεστιάσεις του Συλλόγου. Δεν ξεχνάμε την υπέροχη φωνή του όταν τραγουδούσε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη»

Υ.Γ. Ο σύλλογος του χωριού θα καταθέσει στην μνήμη του 50ε υπέρ του Ι.Ν. Αγίων Πάντων Νησακίου

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.