Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΝΑΟΚ
02 Μαρτίου 2024 / 19:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

"Το σώμα των μελών της Γενικής Συνέλευσης αισθάνεται την ανάγκη να δηλώσει δημόσια την οδύνη του αλλά και την οργή του για την απώλεια 57 συνανθρώπων μας, στην πλειοψηφία τους νέοι και νέες"

Πριν δυο μέρες όλη η Ελλάδα έδειξε την ευαισθησία και με διάφορες εκδηλώσεις επισήμανε ότι δεν ξεχνά την τραγωδία στα Τέμπτη (28/2/2023) με τη συμπλήρωση ενός χρόνου και τα 57 θύματα της σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας. Καθολικό αίτημα η ανάγκη για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα 57 θύματα.

Ο ΝΑΟΚ έχει τεράστια ιστορία και πέρα από τον αθλητισμό έχει συνεισφέρει πολλά και στην κοινωνία της Κέρκυρας, συνέπεσε η φετινή του Γενική Συνέλευση με τη  τραγωδία στα Τέμπτη και έκανε μια αναφορά δείχνοντας τα συναισθήματα των μελών του, αλλά και την φιλοσοφία του σπουδαίου αυτού Ομίλου.

Ψήφισμα Γ. Σ. του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας

Αυτήν τη φορά η τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου μας συνέπεσε με την μαύρη επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών.

Το σώμα των μελών της Γενικής Συνέλευσης αισθάνεται την ανάγκη να δηλώσει δημόσια την οδύνη του αλλά και την οργή του για την απώλεια 57 συνανθρώπων μας, στην πλειοψηφία τους νέοι και νέες.

Θέλει επίσης δημοσίως να ενώσει τη φωνή του με όλες αυτές στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο που ζητούν απόδοση των ευθυνών σε όλα τα επίπεδα και δικαίωση του αγώνα των οικογενειών των θυμάτων.

Το δίκαιο και η δικαιοσύνη πρέπει να νικήσουν.

‘’ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ…’’

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια