Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη λέσχης παλιών αυτοκινήτων στην Β. Κέρκυρα (photos)

ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
28 Απριλίου 2024 / 13:18
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, ένα είδος θεματικού τουρισμού, που έρχονται σε περιόδους off-season, έχουν πολύ ενεργά social media και χιλιάδες followers σε όλο το κόσμο"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Εξωστρέφειας και Επιχειρηματικότητας Ν. Χειρδάρης με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, 30 αυτοκίνητα antica vintage με 60 επιβάτες από την Ιταλία επισκέφθηκαν την Β. Κέρκυρα. Η ανάρτηση συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη Κασσιώπη 30 αυτοκίνητα antica vintage με 60 επιβάτες από την Ιταλία. Στην Ιταλία υπάρχουν 350 λέσχες παλαιών αυτοκινήτων με 200.000 μέλη οι οποίοι οργανώνουν εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Είναι επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, ένα είδος θεματικού τουρισμού, που έρχονται σε περιόδους off-season, έχουν πολύ ενεργά social media και χιλιάδες followers σε όλο το κόσμο. Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης λέσχης κ. Franco Casamassima ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή η οποία σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Κασσιωπης και το τοπικό συμβούλιο παρείχε κάθε διευκόλυνση για την πραγματοποίηση αυτού του event. Επίσης συμφωνήσαμε ότι θα αναπτύξουμε μια πιο στενή συνεργασία ούτως ώστε μεγάλα groups επισκεπτών αυτού του είδους να επισκέπτονται πιο συχνά στο μέλλον τη Βόρεια Κέρκυρα , διοργανώνοντας και ανάλογες εκδηλώσεις.»

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ@ ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.