Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλική ήττα στο Αγρίνιο: Παναιτωλικός – ΑΟΚ 1-0

ΑΟΚΚ
07 Αυγούστου 2017 / 11:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΓΡΙΝΙΟ. Ο ΑΟΚ έχασε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 1-0 σε φιλικό ματς στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων.

Η ομάδα του νησιού μας ακόμα μια φορά έδειξε ότι δεν μπορεί εύκολα να σκοράρει, είναι το 4ο ματς που δεν έχει βρει δίχτυα και αυτό προβληματίζει τον Δ. Ελευθερόπουλο, ο οποίος για ένα ακόμα ματς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε μαζί του.
Ο Παναιτωλικός στάθηκε καλύτερα είχε κάποιες καλές στιγμές με Ροτσα 18΄, Μοράρ 20΄ και στο 24 σκόραρε όταν ο Ρότσα έβγαλε την μπαλιά στον Μάζουρεκ, που έκοψε τη μπάλα στον Ντίας. Αυτός με διπλή προσποίηση ελευθερώθηκε και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και από κει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης Στο 57΄ ο Ρόσα είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.   
Από την πλευρά της η Κέρκυρα είχε και αυτή τις καλές της στιγμές στο παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα και να πάρει την ισοπαλία.
Να σημειώσουμε ότι παρά τον καύσωνα περίπου 2.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες. 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσέναμο (61’ Κυριακίδης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μύγας (59’ Μαρινάκης), Ρότσα (59’ Τσοκάνης), Μπεχαράνο (46’ Πάουλο), Λόπες (78’ Νταλακούρας), Μάζουρεκ (65’ Γιαννιώτης), Ντίας (73’ Βασιλούδης), Κλέσιο (73’ Σελεμανί), Μοράρ (46’ Ρόσα).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Κ. Ντιόγκο, Ζ. Ντιόγκο. Αγωνίστηκαν στο β’ και οι Σοϊλέδης, Γκόμεζ, Ντουαλά, Αναστασίου, Μπαλάφας, Μίσκου, Γρομητσάρης, Βάργκας, Νούνες.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια