Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η "λάβα" στο Τόφαλος ανοίγει ξανά την υπόθεση κλοπής του κλιματισμού

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
10 Αυγούστου 2017 / 11:43

ΠΑΤΡΑ. Σίριαλ, με πανελλήνια διάσταση - λόγω της παρουσίας της επίσημης αγαπημένης των Ελλήνων, της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών -, έγινε το…άφαντο κλιματιστικό μηχάνημα στο «Δημήτριος Τόφαλος».

Ο κόσμος που πήγε Δευτέρα και Τρίτη στο Στάδιο, υπερθερμάνθηκε, φούντωσε, σιχτίρισε, αλλά η δημοτικότητα της συγκεκριμένης εθνικής ομάδας τον κράτησε στη θέση του!
Το σίριαλ, πάντως, έχει και προηγούμενη μέρα και, πολύ περισσότερο, επόμενη μέρα. Τα παλιά επεισόδια αφορούν το «τι στην ευχή απέγινε το κεντρικό κλιματιστικό που υπήρχε στο Στάδιο από το 1995;». Και τα νέα επεισόδια αφορούν το «και τώρα, πώς θ' αναλάβει η Πάτρα επίσημη διοργάνωση προκριματικών Ευρωμπάσκετ ή κάποια αντίστοιχη χωρίς κλιματισμό συγκεκριμένων προδιαγραφών;».
Και η πιο σημαντική είδηση, που έβγαλε η «Π»: έχει επιληφθεί του θέματος ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει εντολή στον πρόεδρο του ΠΕΑΚ Νίκο Κανελλάκη να χτενίσει απ' την αρχή την υπόθεση της κλοπής της κεντρικής μονάδας κλιματισμού το 2011!