Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Χριστοφοράκη στην Τούμπα ο ΑΟΚΚ

ΑΟΚΚ
28 Αυγούστου 2017 / 11:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την αποχώρηση του Δ. Ελευθερόπουλου την Τρίτη 22/8 ο ΑΟΚ έμεινε χωρίς προπονητή, όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν και υπάρχει ο πολύ δύσκολος αγώνας την ερχόμενη Κυριακή στη Τούμπα, κόντρα στον πολύ φιλόδοξο φέτος ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση ενημέρωσε τον προπονητή της Κ20 Κώστα Χριστοφοράκη ότι αυτός θα είναι «υπηρεσιακός» και θα ετοιμάσει την ομάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα την κοουτσάρει κιόλας. Είναι η 2η φορά που ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει αυτόν τον δύσκολο ρόλο, αφού στις τελευταίες δυο αγωνιστικές της περ5ασμένης σεζόν, πάλι ανέλαβε όταν είχε αποχωρήσει ο Μιχ. Γρηγορίου, μάλιστα είχε ένα εντός έδρας ματς με Πανιώνιο (κέρδισε 1-0) και  στην Τούμπα το τελευταίο, είχε χάσει 5-1 από τον ΠΑΟΚ, αλλά είχε χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες που δεν ήταν «βασικοί». Ουσιαστικά επιστρέφει σαν πρώτος κόουτς στην ομάδα αντιμετωπίζοντας την ομάδα που είχε τελευταία φορά παίξει και στο ίδιο γήπεδο.

Και ο Δέλλας στη λίστα υποψηφίων
 
Η αναζήτηση προπονητή για την ομάδα είναι έντονη και το Δ.Σ. ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση, με τον όνομα του Τραϊανού Δέλλα να προστίθεται στη λίστα. Ο άλλοτε «Κολοσσός» της Εθνικής Ελλάδος, αυτός που με γκολ στο 105΄με την Τσεχία μας έστειλε στον τελικό του EURO 2004, είχε μια καλή πορεία τόσο στον πάγκο της ΑΕΚ όσο και του Ατρόμητου Αθηνών και μαζί με Βοσνιάδη, Αναστασιάδη, Παντελίδη, Αναστόπουλο, Ντόστανιτς είναι σε αυτούς που μπορεί τις αμέσως επόμενες μέρες να επιλεγεί για να αναλάβει τον ΑΟΚΚ. Όλα είναι ανοικτά, όλα ρευστά και μπορεί να έχουμε και άλλα ονόματα, αν κάποιος από αυτός δεν είναι η τελική επιλογή του Δ.Σ. της ΠΑΕ.