Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Τζοβάρα διαιτητή στη Τούμπα ο ΑΟΚ. Ο Τ. Κάκος παρατηρητής στα Γιάννενα

ΑΟΚΚ
28 Αυγούστου 2017 / 11:30

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θα έπρεπε κάποια φορά να μην δίνονται οι αφορμές να κοιτάζει ο Έλληνας το όνομα του διαιτητή που θα σφυρίξει την ομάδα του, αλλά με όσα τραγελαφικά έχουν συμβεί και συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα ο διαιτητής πολλές φορές είναι ο πρωταγωνιστής ενός ματς.

Ο ορισμός για την 2η αγωνιστική που φέρνει αντίπαλο τον ΑΟΚΚ την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 19:15, έχει διαιτητή της αναμέτρησης τον Τζοβάρα από τη Λαμία και βοηθούς του τον  Σίπκα (Πέλλας) και Χατζηνάκο (Δράμας).
Εν τω μεταξύ ο κερκυραίος πρώην διαιτητής Τάσος Κάκος, που κατά γενική ομολογία ήταν ο κορυφαίος των τελευταίων δέκα χρόνων στη χώρα, θα βρεθεί πάλι στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας με την ιδιότητα του παρατηρητή διαιτησίας και μάλιστα στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Ντεμπούτο θα κάνει στα Γιάννενα την ερχόμενη Κυριακή 27/8 αφού ορίστηκε εκεί σαν παρατηρητής στο δύσκολο ματς ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ και θα είναι διαιτητής ο Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα, με βοηθούς τους Χασάν (Ξάνθης) και Γρεβένη (Χαλκιδικής). Είναι το ξεκίνημα που όμως αναμένεται πολύ εύκολο για τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή.