Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα για την Κ20 του ΑΟΚΚ στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πρωταθλήματα υποδομής
29 Αυγούστου 2017 / 13:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί το πρόγραμμα των ομάδων υποδομής της Σούπερ Λίγκας να ακολουθεί αυτό των επαγγελματικών ομάδων, όμως παρ΄ ότι ξεκίνησε την περασμένη βδομάδα η πρεμιέρα για τις ομάδες Κ20 ανάμεσά τους και του ΑΟΚ θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του νησιού, με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και προπονητή τον Κώστα Χριστοφοράκη (την Κυριακή θα είναι στον πάγκο της επαγγελματικής ομάδας), θα προσπαθήσει να έχει μια καλύτερη σεζόν και αγωνιστικά και βαθμολογικά σε σχέση με πέρσι, παράλληλα δε να βοηθηθούν κάποια παιδιά που ξεχωρίζουν και να τους δοθεί η ευκαιρία να προωθηθούν στην επαγγελματική ομάδα και να αγωνιστούν με αυτήν.
Ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής στις 11:00 στο Αθλητικό κέντρο Λώλας, ενώ θα γίνουν και όλοι οι άλλοι αγώνες της Κυριακή, πλην του ΠΑΟ-Λεβαδειακός που θα γίνει Σάββατο.
Μάλιστα η Super League ενημέρωσε για αυτό και το δελτίο τύπου της ανέφερε:
Το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου ξεκινάει το Πρωτάθλημα Novasports Super League K20 με τη συμμετοχή των 16 ομάδων Κ20 των ΠΑΕ της Super League.
Οι αγώνες του Πρωταθλήματος Novasports Super League Κ20 θα διεξαχθούν σύμφωνα με την κλήρωση του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων θα τηρηθεί επακριβώς, ως προς την γηπεδούχο ομάδα.
Στους αγώνες του Πρωταθλήματος Novasports Super League Κ20, δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 20 χρονών (γεννηθέντες από 01/01/1998 και έπειτα). Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται στους αγώνες του Πρωταθλήματος Novasports Super League  Κ20 η συμμετοχή (δηλωθέντων στο Φύλλο Αγώνα) μέχρι δύο (2) ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1997.
 
Συνολικά, είναι υποχρεωτική η αναγραφή στη 18άδα κάθε ομάδας, σε όλους τους αγώνες για το Πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, τουλάχιστον δεκατριών (13) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες».