Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέος πρόεδρος του Ολύμπου ο Δημοσθένης Σφήκας

Όλυμπος
03 Σεπτεμβρίου 2017 / 08:37
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας παλιός ποδοσφαιριστής, μια παλιά δόξα του Ολύμπου ο οποίος εξακολουθεί να παίζει με την ομάδα των παλαιμάχων, ο Δ. Σφήκας είναι από την Παρασκευή 1/9/2017 ο νέος Πρόεδρος στον Ιστορικό.

Οι εκλογές της 30/7 εξέλεξαν ένα νέο Δ.Σ. που θα παραμείνει για ένα χρόνο σύμφωνα με το καταστατικό και στους νεοεκλεγέντες δεν υπάρχει κανείς από το προηγούμενο διοικητικό σχήμα επί προεδρίας του κ. Καρδακάρη. Στο διοικητικό σχήμα υπάρχουν οι Σπύρος Γραμμένος και Σπύρος Μπάτσής που έχουν διατελέσει πρόεδροι στην ομάδα και ο φιλόλογος καθηγητής Κώστας Ρούσινος, για αρκετά χρόνια πρόεδρος του Αετού Αγ. Αθανασίου και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ.

Αυτό που υποσχέθηκε στη Γ.Σ. το διοικητικό σχήμα που διεκδίκησε και κέρδισε τις εκλογές ήταν να επιστρέψει άμεσα η ομάδα τουλάχιστον στην Α1, γιατί είναι ντροπή για την ιστορία του συλλόγου να βρεθεί στην Α΄ για πρώτη φορά στην ιστορία της και να δώσει μάχη, μέσα από φανερές διαδικασίες (όχι σε ιδιώτες, «επενδυτές» κλπ) και να παλέψει να αλλάξει ο χλοοτάπητας του γηπέδου, παράλληλα δε να κλείσει κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει στον Όλυμπο.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.
Πρόεδρος: Σφήκας Δημοσθένης
Α΄ αντιπρόεδρος: Πουλημένος Δημήτρης
Β΄ αντιπρόεδρος: Γραμμένος Σπύρος
Γεν Γραμματέας: Ρούσσινος Κώστας
Ταμίας: Μονόπολης Αναστάσιος
Γεν. αρχηγός: Μπάτσης Σπύρος
Έφορος: Βενέτης Άγγελος
Υπευθ. Τύπου και Δημ. Σχέσεων: Πάγκαλης Τάκης
Μέλη: Πέτρου Νίκος, Γαστεράτος Νίκος.
 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια