Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Τρέχουν»… στον Φαίακα με διπλές προπονήσεις

Μπάσκετ
05 Σεπτεμβρίου 2017 / 15:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με διπλές καθημερινές προπονήσεις «χτίζεται» η ομάδα του Φαίακα για να εκπροσωπήσει την Κέρκυρα στη Γ΄ Εθνική, μια κατηγορία στην οποία επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια.

Ο τεχνικός  Παναγιώτης Κοντογιάννης και ο βοηθός του Άκης Αργαλιάς, μία μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία με καθημερινές διπλές προπονήσεις, στο Εθνικό στάδιο και στις στο κλειστό, με ρεπό μόνο το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή.

Παρόντες όλοι οι αθλητές της ομάδας, συνολικά 19, με τρεις έφηβους να παίρνουν μέρος και την προσπάθεια να δέσει αυτή η ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ακόμα μια προσθήκη, αν ο ο προπονητής, κρίνει έτσι.

Η ομάδα την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο κλειστό του ΕΑΚΚ θα δώσει το πρώτο φιλικό της ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ/Βίκος Γιάννινα που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και είναι φαβορί για άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Το ρόστερ του Φαίακα που προετοιμάζεται για την Γ΄ Εθνική είναι:
Ματενίδης Ορέστης, Σπιτιέρης Ροζάριο, Παυλογιάννης Τζώρτζης, Στεργίου Σπύρος, Περούλης Στάθης, Μαγγανάς Παναγιώτης, Τσουρέκας Γιώργος, Μακρίδης Δημήτρης, Νεδέλκος Στέφανος, Πάλλης Σπύρος, Βογιατζής Δημήτρης, Περούλης Ανδρέας, Χατζόπουλος Ανδρέας, Ούστογλου Νίκος, Ντεντάς Ντέννις, Γογγάκης Σπύρος. Και οι έφηβοι Αγάθος Αλέξανδρος, Βλαχόπουλος Άγγελος, Σκούρτης Αλέξανδρος.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια