Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχές από τον Νέο Όλυμπο στο νέο Δ.Σ. του Ιστορικού

Όλυμπος
06 Σεπτεμβρίου 2017 / 14:41
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να ξάφνιασε κάποιους η δημιουργία του Νέου Ολύμπου 2017 και αυτό γιατί σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ. είναι παλιότερα μέλη του Ιστορικού με μεγάλη και πολυποίκιλη προσφορά,

αλλά ήταν κάτι που φαινόταν από το τέλος της περσινής χρόνιας, όταν είχε ζητήσει εγγράφως από το απερχόμενο Δ.Σ. του Ολύμπου να αναλάβει την ομάδα με στόχο να την σώσει και να μην υποβιβαστεί στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ, τη χαμηλότερη θέση στην 83χρονη ιστορία του συλλόγου.

Άλλωστε στη Γ.Σ. της περασμένης Τετάρτης, ήταν και μέλη του Δ.Σ. του Ν. Ολύμπου, τα οποία βεβαίως είχαν την ιδιότητα του απλού μέλους του Ιστορικού και δικαίωμα ψήφου όπως και έκαναν. Η αλλαγή Δ.Σ. και η ανάληψη της Προεδρίας από έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας που έχει γράψει τη δική του ιστορία και είναι πάνω από σαράντα χρόνια πιστός στρατιώτης του συλλόγου, άφησε πολλούς Ολύμπιους ικανοποιημένους, όπως δε φαίνεται και από την ανακοίνωση-ευχετήριο προς τη νέα διοίκηση και το Δ.Σ. του Νέου Ολύμπου έδειξε την ικανοποίηση της για την αλλαγή.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΔΣ του Νέου 2017 και μετά την εκλογή Νέου ΔΣ του ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1934 καλωσορίζει και εύχεται στο πολύ δύσκολο έργο τους καλή δύναμη, τύχη, υγεία και προπάντων όλοι τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους έτσι ώστε αργά και σταθερά πλέον να ξαναφέρουν την ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ εκεί που πρέπει να είναι... Μετά τιμής (σύσσωμο) το ΔΣ του ΝΕΟΥ 2017».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια