Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενίσχυση για Θιναλιακό και Αναγέννηση Περιβολίου

ΕΠΣΚ
12 Σεπτεμβρίου 2017 / 15:04
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζουν να ενισχύονται οι ομάδες της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΚ, με γνωστούς και ποιοτικούς παίκτες,

αν και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και ξεκινάνε τις επίσημες υποχρεώσεις σε δέκα περίπου μέρες.

Ο Θιναλιακός που ενισχύθηκε πάρα πολύ και μπορεί να είναι στους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος προχώρησε σε δυο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις, ενώ προανήγγειλε και μια «βόμβα» για το τέλος, ανακοινώνοντας πως «Ο Α.Σ Θιναλιακός ανακοινώνει την απόκτηση  του Δημήτρη Βασιλείου από τους Αγ. Δέκα και του Βαγγέλη Τσιάβου από τον Αστέρα Πετριτή Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Θιναλιακού. Δεν σταματάμε εδώ, ετοιμαζόμαστε για την τελευταία πινελιά που είναι και πιο ενδιαφέρουσα».

Τον ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας και ανδρώθηκε σε αυτήν πήρε πάλι από την ΑΕΛ η Αναγέννηση Περιβολίου. Ο Γιάννης Μήτσουλης  που βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή πορεία για το νταμπλ της ΑΕΛ επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του και ουσιαστικά θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Κυριζάκης ο οποίος μετακόμισε στον Κρόνο.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Περιβολίου αναφέρει ότι «Ο Ά.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την επιστροφή του νταμπλούχου με την ομάδα της Λευκίμμης Μίτσουλη Γιάννη που παρά τις προτάσεις από γειτονικά σωματεία προτίμησε την επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του.. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον καλωσορίζουν και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια