Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δε βρίσκει ομάδα για φιλικό ο Φαίακας

Μπάσκετ
13 Σεπτεμβρίου 2017 / 14:26
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτό που συμβαίνει με την ομάδα του Φαίακας δεν έχει προηγούμενο, αφού δεν μπορεί να κάνει ένα φιλικό ματς. Θέλοντας να προετοιμαστεί καλύτερα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής,

όπου θα πάρει μέρος, με δεδομένο ότι πήρε αρκετούς παίκτες και χρειάζεται να «δέσει» η ομάδα, προσπάθησε να κλείσει κάποια φιλικά με ομάδες από την Ήπειρο, ξεκινώντας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν κανονισμένο για την περασμένη Τετάρτη 6/9, αλλά ο ΠΑΣ ειδοποίησε τελευταία στιγμή ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Κέρκυρα.

Στη συνέχεια έκλεισε αγώνα στην Ηγουμενίτσα με τον Πρωτέα, αλλά ένα προσωπικό πρόβλημα του επιστάτη του γηπέδου, ήταν αιτία να μην μπορεί να ανοίξει το γήπεδο και έτσι δεν έγινε ούτε αυτό το ματς. Απευθύνθηκε στη Βόνιτσα, ετοιμάστηκε να πάει, έκλεισε και έγκαιρα πούλμαν για τη μεταφορά, αλλά ειδοποιήθηκε πάλι ότι δεν ήταν έτοιμη η αντίπαλη ομάδα.

Μέσα σε όλα αυτά, ο τεχνικός κ. Κοντογιάννης με τον βοηθό του  Άκη Αργαλιά προετοιμάζουν την ομάδα, με πρωινές πλέον προπονήσεις, καθημερινά, το απόγευμα στο κλειστό και το Σάββατο με πρωινή προπόνηση, ενώ την Κυριακή έχουν ρεπό.

 

Στη Θεσσαλονίκη 23 και 24 Σεπτεμβρίου

 

Βλέποντας όλα αυτά η ομάδα αποφάσισε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου, για να δώσει δυο φιλικά ματς προετοιμασίας. Πιθανοί αντίπαλοι η ΧΑΝΘ και ο Πολύγυρος, καθώς οι αγώνες θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες, ενώ προγραμματίζει να διοργανώσει ένα διήμερο τουρνουά 30/9 με 1/10 ή μια βδομάδα αργότερα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που έχει οριστεί για 15/10/2017 και θα αντιμετωπίσει εδώ στην πρεμιέρα τα Γρεβενά. 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια