Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένας Κερκυραίος στα βραβεία ΠΣΑΤ 2017

ΠΣΑΤ 2017
14 Nov 2017 / 09:06

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, δόθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα δημοσιογραφικά βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

 Μεταξύ των βραβευμένων, βρίσκεται και ο Κερκυραίος δημοσιογράφος Ηλίας Καλλονάς για τη συνέντευξη του Αλέξη Αλεξανδρή.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, η πρώην Υπουργός Φάνη Πάλλη Πετραλιά,  η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο Πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος, οι Πρόεδροι Επί Τιμη του ΠΣΑΤ, Πέτρος Λινάρδος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Παύλος Γερακάρης, κι ο υπεύθυνος Χορηγιών της Stoiximan.gr, Κώστας Γαλανόπουλος.

Η συνέντευξη του Αλέξη Αλεξανδρή στους Ηλία Καλλονά και Γιώργο Περπερίδη, που δημοσιεύθηκε στις 14 Μαρτίου 2017 για λογαριασμό του Sport24.gr, προκάλεσε αντιδράσεις και συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων της Ελλάδας κι αποτέλεσε ένα απ' τα πιο πολυδιαβασμένα θέματα μέσα στο 2017.
Εκεί ο Αλέξης Αλεξανδρής μιλάει για μια καριέρα αποτελούμενη από γκολ, χαμένα τετ-α-τετ, αποθέωση και κατακραυγή, όνειρα και εφιάλτες. Ρίχνει το ανάθεμα σε όσους του έκαναν κακό, αλλά παραδέχεται τα λάθη του, προσπαθεί να τους κρίνει όλους με δίκαιο τρόπο και ξεσπά όταν περιγράφει το ελληνικό ποδόσφαιρο του σήμερα.
Ο Ηλίας Καλλονάς, γεννημένος το 1992, μεγάλωσε στη Κέρκυρα και από μικρός είχε πάθος με τα αθλητικά και το ποδόσφαιρο. Η αθλητική δημοσιογραφία είναι κάτι που μοιάζει να του βγαίνει φυσικά, καθώς παρακολουθεί την επικαιρότητα με πολύ ενδιαφέρον και μεράκι. Πλέον βλέπει να επιβραβεύονται οι κόποι του, κάτι που του δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση να συνεχίσει.
Η enimerosi.com εκφράζει τα συγχαρητήριά της για τη μέχρι τώρα πορεία του και εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Πηγή: sport24.gr