Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όρισαν άλλη έδρα στο ΟΦΑΜ - Αστέρας Λιαπάδων

Τοπικά πρωταθλήματα
30 Nov 2017 / 16:01
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Κρόνο

και το ματς που πρέπει να εκτίσει την τιμωρία του είναι αυτό με αντίπαλο τον Αστέρα Λιαπάδων. Η διοργανώτρια όρισε αρχικά το ματς να γίνει στο γήπεδο Νυμφών, αλλά άλλαξε ξανά την απόφαση της και το όρισε στο γήπεδο της Αχαράβης. Πολύ μακριά και για τις δυο ομάδες, κυρίως για τον τιμωρημένο ΟΦΑΜ, ελλείψει ίσως άλλου γηπέδου ελεύθερου το Σάββατο (π.χ. Κοντόκαλι, γηπ. ΕΠΣΚ που θα βόλευε καλύτερα). Έτσι το πρωί της Πέμπτης έστειλε τη νέα απόφασή τους που αναφέρει:     
«Με νέα απόφαση της επιτροπής πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ Κέρκυρας και μετά από κοινό αίτημα των διαγωνιζόμενων σωματείων (σχετ.: παρ. 5 του άρθρου 6 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων) ο αγώνας για την 9η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας μεταξύ των σωματείων Ο.Φ.Α.Μ – Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 2.12.2017, στις 3 μ.μ στο γήπεδο ΘΙΝΑΛΙΟΥ (ΑΧΑΡΑΒΗ).
Εφιστούμε την προσοχή στο θεωρούμενο γηπεδούχο (τιμωρημένο) σωματείο ότι έχει τις υποχρεώσεις των άρθρων 8 και 9 του Κ.Α.Π. (ετοιμασία γηπέδου κ.λπ.)».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια