Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θα χαρώ αν ο ΑΟΚ σώσει την κατηγορία

Αλέκος Βοσνιάδης
07 Φεβρουαρίου 2018 / 18:27
Σπύρος Πίκουλας

Ο Αλέκος Βοσνιάδης που ήρθε στον ΑΟΚ μετά τον Ελευθερόπουλο και έμεινε ως το τέλος του 2017, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό

της Θεσσαλονίκης (Libero 107.4) και στην εκπομπή «PAOK24» για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τον ΑΟΚ στον οποίο θήτευσε τελευταία.
Αυτό που χαρακτήρισε τα όσα είπε για τη 2η θητεία του στην Κέρκυρα, ήταν κάποιες αιχμές κατά του προέδρου της ΠΑΕ όπως είπε για την ενίσχυση της ομάδας. Γεγονός είναι ότι στην τελευταία συνέντευξη τύπου μετά την εντός έδρας ήττα με τον Ατρόμητο στις 16/12/2017 είχε μιλήσει για 4-5 μεταγραφές που θα έκανε η ομάδα, αλλά τρεις μέρες μετά ήρθε το διαζύγιο με τον ΑΟΚ. Έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε τι ακριβώς είπε στη ραδιοφωνική συνέντευξη του την Τρίτη 6/2, στο κομμάτι που αφορά τον ΑΟΚ.
Στην ερώτηση, πως πήγε η δική του χρονιά στην Κέρκυρα και αν ήταν  πολλές οι δυσκολίες απάντησε:
«Πήγαμε την 3η αγωνιστική εκεί και παίξαμε με τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν μία ομάδα που πάλευε όλα τα παιχνίδια, εκτός από τρία τελευταία που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Εμείς φωνάζαμε για ενίσχυση, αλλά υπήρξαν αντίθετες απόψεις. Είναι η Κέρκυρα ομάδα που έχω φίλους και μπορεί να βρεθώ κάποια στιγμή και πάλι εκεί κι εύχομαι να μείνει στην κατηγορία».
Η επόμενη ερώτηση ήταν για τη γρήγορη φυγή του Τσιώλη και αυτό σημαίνει ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση η ομάδα.
«Δεν είναι θέμα προπονητών, ήταν ξεκάθαρο ότι η ομάδα ήθελε ενίσχυση για να μείνει. Όχι να ακυρώσουμε αυτούς που είναι εκεί, απλά με παίκτες καλούς που θα ερχόταν επιπέδου Σούπερ Λίγκα  θα μπορούσαν και ψυχολογικά να είναι καλύτερα και όλοι μαζί θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και τη βαθμολογική της θέση».
Για το αν η Κέρκυρα έχει το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας είπε:
«Είναι μία ομάδα με πολύ μικρό μπάτζετ, θα πεις ότι δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την ομάδα την περίοδο του Ιανουαρίου. Πιστεύω ότι είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε με 3-4 έξυπνες κινήσεις που δεν θα στοίχιζαν πολύ, αλλά ήταν διαφορετικές οι αποφάσεις του προέδρου και εμάς και αυτά οδηγούν προς την έξοδο. Αλλά είναι μια ομάδα που θα χαρώ πάρα πολύ αν σώσει την κατηγορία και ο κόσμος την βλέπει σε αυτήν και τα επόμενα χρόνια».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια