Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή Μ. Κουλούρη στον πάγκο της Αναγέννησης

Αναγέννηση Περιβολίου
28 Φεβρουαρίου 2018 / 18:04
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε άνθρωπο των ειδικών αποστολών εξελλίσεται από ότι φαίνεται για την Αναγέννηση Περιβολίου ο Μ. Κουλούρης,

αφού κλήθηκε ακόμα μια φορά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και είναι 3η  ή 4η τα τελευταία πέντε χρόνια, αφού είναι (όπως λένε εκεί στο Νότο) ο «Λεμονής» της Αναγέννησης και στις δυσκολίες τον καλούν για να βοηθήσει την ομάδα.
Ο Μ. Κουλούρης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, διπλωματούχος προπονητής και ένας άνθρωπος με πολύ υπομονή και εργατικότητα, ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα. Προσλήφθηκε ίσως την πιο κατάλληλη στιγμή, αφού η ομάδα της Αναγέννησης θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο το Κοντόκαλι και με νίκη σίγουρα μένει στην Α1 χωρίς να σκέφτεται τα μπαράζ παραμονής, κάνοντας το ματς αυτό, το πιο σημαντικό της χρονιάς.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια