Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Εθνική ομάδα ανάπτυξης η Μ. Βραχλιώτη

Κωπηλασία
10 Απριλίου 2018 / 16:54
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κωπηλασία που έχει δώσει τόσες πολλές διακρίσεις στον ΝΑΟΚ, συνεχίζει όχι απλά να είναι ψηλά, αλλά να δίνει και τη δυνατότητα

σε νέα παιδιά να πλαισιώνουν την εθνική ομάδα, δείγμα της σωστής δουλειάς που γίνεται. Ο Γιώργος Νοταρόπουλος, ο προπονητής της ομάδας σίγουρα είναι απόλυτα ευχαριστημένος για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις των παιδιών, αλλά πάντα η κλήση κάποιου παιδιού στην Εθνική είναι κάτι ξεχωριστό.
Σε αυτές τις επιτυχίες πρέπει να καταχωρηθεί και η κλήση της νεαρής Μαριλούς Βραχλιώτη (γεν. το 2005) που θα βρεθεί στο προπονητικό κοινόβιο κωπηλασίας, στην κατηγορία Ανάπτυξης που διοργανώνει η ΕΚΟΦΝΣ. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στην Αττική, από την Τετάρτη 11/4 ως την Κυριακή 15/4.
Η νεαρή Κερκυραία κωπηλάτισσα μαζί με 16 ακόμη παιδιά από όλα τα σωματεία της χώρας επιλέχθηκαν μετά από εργομετρικά τεστ που έγιναν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους υπό την εποπτεία της αρμόδιας ομοσπονδιακής προπονήτριας Δήμητρας Γιάννιου και των συνεργατών της Ε. Αξιώτη και Α. Γκουντούλα. Τα παιδιά που έχουν επιλεγεί θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις, εκεί που ήδη προπονείται η Εθνική Ανδρών και να αποκτήσουν κίνητρα και πολύτιμες εμπειρίες έτσι ώστε να θέσουν στόχους για το δικό τους μέλλον στο άθλημα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια