Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βελούδινο διαζύγιο ανάμεσα σε Λιαπάδες και Ν. Ανδριώτη

Τοπικά πρωταθλήματα
10 Μαΐου 2018 / 17:42
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας ακόμη προπονητής της Α1 δε θα συνεχίσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα που τελείωσε τη φετινή σεζόν.

Ο Νίκος Ανδριώτης που πήγε πριν από δυόμιση χρόνια σαν παίκτης – προπονητής στον Αστέρα Λιαπάδων, κέρδισε την άνοδο στην Α1 και μάλιστα σαν πρωταθλητής της Α, μέσα σε κλίμα αλληλοεκτίμησης έλυσε τη συνεργασία με την ομάδα, με τις δυο πλευρές να βγάζουν ευχαριστήριες ανακοινώσεις.
 
Η ανακοίνωση του Αστέρα
Μετά από δυόμιση χρόνια συνεργασίας ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Η συνεργασία μας με τον Νίκο Ανδριώτη στην τεχνική ηγεσία (και σαν παίκτης) έφτασε στο τέλος της.  Δυόμιση χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και πορείας για την ομάδα μας. Την πρώτη χρονιά μπαράζ ανόδου! Τη δεύτερη χρονιά πρωταθλητής! Την τρίτη χρόνια επτάδα!
Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία πού είχαμε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει για το μέλλον με υγεία, τύχη και επιτυχίες στη ζωή του. Η πόρτα της επανόδου κάποια στιγμή στο μέλλον αν βέβαια το επιθυμεί και ο ίδιος θα είναι πάντα ανοιχτή... Καλή τύχη κόουτς!
 
Το ευχαριστήριο του Ν. Ανδριώτη
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένεια του Αστέρα Λιαπαδων και ειδικότερα στη διοίκηση και στον πρόεδρο κ. Αγαθό Γιάννη για την άψογη και πετυχημένη συνεργασία μας αυτές τις δυόμιση αγωνιστικές σεζόν. Καλή συνέχεια στη διοίκηση και στους παίχτες προσωπική και αθλητική επιτυχία σε ότι και αν κάνουν. Σας ευχαριστώ όλους.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια