Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γιάννης Χονδρογιάννης πρόεδρος στον Σύνδεσμο Προπονητών

ΕΠΣΚ
04 Μαΐου 2016 / 14:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκπληξη προκάλεσε η ανάληψη της προεδρίας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κερκύρας από τον Γιάννη Χονδρογιάννη, που η πετυχημένη πορεία του σαν προπονητή σε αρκετές ομάδες του νησιού, θεωρούμε ότι θα συνεχιστεί με επιτυχία και από το νέο πόστο, όπου τον εξέλεξαν οι συνάδελφοί του.

Έτσι μπορεί να ήταν Μ. Πέμπτη όταν συγκλήθηκε σε σώμα το εκλεγμένο λίγες μέρες ενωρίτερα Δ.Σ. και εκεί καθορίστηκαν οι θέσεις, με τον πρώην πρόεδρο Σάββα Σιδερόπουλο να είναι αντιπρόεδρος και τον τέως πάλι Μπ. Αρβανιτάκη να είναι ο 2ος πρόεδρος που συμμετέχει από άλλο πόστο στο νέο Δ.Σ. Είχε πει εδώ και αρκετούς μήνες ότι δεν θα συνέχιζε στο θώκο του προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, ο Μπάμπης Αρβανιτάκης και το έκανε πράξη, παραμένοντας όμως στο Δ.Σ. σαν γραμματέας αυτή τη φορά. 
ΗΥ σύνθεση του νέου συμβουλίου: Πρόεδρος: Γιάννης Χονδρογιάννης, Αντιπρόεδρος: Σάββας Σιδερόπουλος, Γεν. Γραμματέας: Μπάμπης Αρβανιτάκης, Ταμίας: Γιώργος Τσικρικώνης και Μέλος: Χρήστος Βάσαλος. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια