Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟΚΚ: Προσφυγή και ο Τουράμ

Superleague 2
02 Ιουλίου 2019 / 17:41
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενώ γίνεται τεράστια προσπάθεια να βρεθεί επενδυτής για να «ξελασπώσει» οικονομικά τον ΑΟΚΚ, τα χαστούκια από τις προσφυγές παικτών

συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ο βραζιλιάνος επιθετικός Ροτζέριο Τουράμ πήρε σειρά και όπως αναφέρει το flnews.gr, το ποσό που διεκδικεί ο μέχρι πρότινος κυνηγός του ΑΟΚΚ, είναι 190.000€, ένα ποσό αστρονομικό που πολύ δύσκολα θα καλύψει η νυν διοίκηση, καθώς δεν είναι το μόνο που εκκρεμεί, ενώ σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες προσφυγές.
Πέραν αυτού, για ένα μικρό ποσό έκανε προσφυγή και ο Χρήστος Γρομητσάρης που θα διεκδικήσει ένα υπόλοιπο της τάξεως των 3.000€. Αλλά ξέρουμε ότι και άλλοι ποδοσφαιριστές, αφού έστειλαν εξώδικα, θα προχωρήσουν σε προσφυγές, με το νυν Δ.Σ. να δέχεται πλήγματα από παντού και να φανταστεί κανείς ότι σε τεράστιο ποσοστό οι οφειλές είναι από τη θητεία στη Superleague, από τη σεζόν 2017-18.
Με όλα αυτά και δεδομένου ότι θα πρέπει η διοίκηση να βρει άμεσα χρήματα για να καλύψει τις υποχρεώσεις ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα με αφαίρεση βαθμών, αναρωτιέται κανείς πως θα προχωρήσει σε περίπτωση που ναυαγήσει η έλευση επενδυτή. Μία λύση είναι να πάει στο πρωτάθλημα με κορμό την Κ19, κάτι που δεν ξέρει κανείς που θα οδηγήσει, αφού όποιες μεταγραφές προσπαθήσει να κάνει θα είναι με περιορισμό.
Η προσπάθεια του Λ. Γεωργακόπουλου, που ανέλαβε την προεδρία πριν λίγους μήνες, εν μέσω προβλημάτων, είναι τεράστια, αλλά όσο δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, τότε όλα φαντάζουν πολύ δύσκολα. Ο Ιούλιος ήδη έχει μπει και η ομάδα δε φαίνεται να κινείται σε καμιά κατεύθυνση, ενώ όσο δεν υπάρχει συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά, τα οποία θα ήταν μια ανάσα για την ομάδα, υπάρχει πάντα ο φόβος ότι θα παίξει η ομάδα νέων για να περιορίσει τα έξοδα ή και το ακραίο να μην πάρει καν μέρος στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος σωστά δε μιλάει και κρατάει τις επαφές και τις κινήσεις κρυφές, θέλοντας να έχει κάτι χειροπιαστό για να αποκαλύψει τα σχέδια για το αύριο της ομάδας.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια