Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη μάχη ο Π. Ματζουρογιάννης στον προκριματικό του μήκους (Πέμπτη 19:00)

μαντζουρογιάννης
13 Ιουλίου 2016 / 17:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΤΙΦΛΙΔΑ (ΓΕΩΡΓΙΑΣ). Με όνειρα και στόχο το ευρωπαϊκό μετάλλιο ξεκινάει τηνΠέμπτη, στις 19:00 τον αγώνα του ο Παναγιώτης Ματζουρογιάννης, στην Τυφλίδα της Γεωργίας, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων. Τι δήλωσε στο enimerosi.com oΠαύλος Σκορδίλης

Ο κερκυραίος άλτης του μήκους, είναι εκεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας από την Δευτέρα, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Παύλο Σκορδίλη και προπονήθηκε κανονικά όλες τις μέρες για να φτάσει στο όνειρο. 
Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών των αλτών του Κερκυραϊκού, μας είπε ότι έχουν μοναδικό στόχο το μετάλλιο, ο Παναγιώτης είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να επιστρέψει με αυτό στη χώρα μας. Παρ΄ ότι ο Ματζουρογιάννης έχει την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, στην κατηγορία παίδων με 7.75 μ., ο προπονητής του ήταν συγκρατημένα αισιόδοξος, αφού όπως μας είπε είναι ένα τεχνικό αγώνισμα που εξαρτάται από πολλές συνθήκες και μετράει κυρίως να βρεθεί στην καλή μέρα ο αθλητής και όχι με τι ρεκόρ πάει στους αγώνες. 
Η μεγάλη βελτίωση του Παναγιώτη σε όλα και κυρίως η σταθερότητά του σε μεγάλα άλματα είναι εγγύηση για κάτι πολύ καλό, που όλο το νησί περιμένει.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια