Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο πρώτο φιλικό τεστ η Κέρκυρα έχασε 1-0 από Βέροια

ΑΟΚΚ
19 Ιουλίου 2016 / 21:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ. Το πρώτο φιλικό έδωσε η Κέρκυρα με αντίπαλο τη Βέροια, από την οποία έχασε με 1-0, με ένα γκολ που δέχθηκε δυο λεπτά πριν τη λήξη του ματς, από πέναλτι (το δεύτερο, που δόθηκε σε βάρος της).

Βέβαια αυτό που μετράει στα φιλικά είναι να δουν οι προπονητές την κατάσταση των παικτών και αν έχουν αφομοιώσει τα δικά τους "θέλω" στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου που παρέταξε δυο διαφορετικές ενδεκάδες, είδε αυτό που ήθελε, σε ένα ματς που η Κέρκυρα στάθηκε καλύτερα από τη Βέροια στο α΄ μέρος, ενώ στο β΄ το ματς ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.  
 
Φάσεις και γκολ
 
Στο 4΄ καταλογίστηκε πέναλτι σε βάρος της Κέρκυρας, για χέρι του Βενέτη, το οποίο εκτέλεσε ο Τομάς, αλλά ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε. Ένα καλό σουτ του Γεωργίου στο 12΄ πέρασε άουτ. Καλό φάουλ του Χιτζίδη, δύσκολα σε κόρνερ διώχνει ο Λόπεζ στο 33΄. Ένα καλό σουτ του Ροζάριο αποκρούει ο Καντιμοίρης. Στο 88΄ανατροπή του Παπαδόπουλου, νέο πέναλτι για τη Βέροια, ο Άλμπα είναι εύστοχος και κάνει το 1-0. 
ΑΟΚ Κέρκυρα: Α ΗΜΙΧ.: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου, Αρναρέλης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Σιόντης, Χιντζίδης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Γεωργακόπουλος.
Β ΗΜΙΧ.: Αραμπατζης, Ντιμιτροφσκι, Γκομεζ, Παμλίδης, Επστάιν, Ντιόγκο, Γραμιτσάρης, Ροζάριο, Κόντος, Νίκιτς, παίκτης υπό δοκιμή) 
Βέροια: Λόπεζ, Χαροντάκης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μαραγκός, Μπαλάφας, Μαυρίας, Τομας, Σαφερ, Ναβαλόφσκι, Ξόμπλιος (Καντιμοίρης, Μελίσσης, Άλμπα, Μπερτούσι, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Ναυρινιάδης, Τσιότρας, Ράδης, Τούφας   
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια