Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε νικηφόρα τα φιλικά ο Αστέρας

Aστέρας Πετριτή
22 Αυγούστου 2016 / 17:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο ο Αστέρας Πετριτή, που θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην Γ΄ Εθνική, ξεκίνησε να δίνει τα φιλικά παιγνίδια προετοιμασίας, αφού μετά την σκληρή δουλειά που έγινε στο θέμα κυρίως της φυσικής κατάστασης και της τακτικής, ο Σάββας Σιδερόπουλος θέλει αν μοντάρει την ομάδα.

Έτσι στο γήπεδο του Περιβολιού νίκησαν την Αναγέννηση που θα παίξει στην Α1 κατηγορία με 3-0, δείχνοντας τα πρώτα καλά σημάδια, αν και δεν μπορείς τώρα να βγάλεις τα συμπεράσματα που θέλεις από το πρώτο φιλικό ματς. 
Το σκορ άνοιξε ο Αλ. Πάγκαλης στο 15΄, αλλά πρωταγωνιστής ήταν ο Κ. Μάμαλος που σκόραρε δυο φορές με σουτ έξω από την περιοχή στο 40΄ και με πέναλτι στο 75΄. Βέβαια στο ματς αυτό δεν αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες για τον Αστέρα, όπως και για την Αναγέννηση που στάθηκε καλά και μάλιστα είχε πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα, κυρίως στο β΄ μέρος.  
Ο Σάββας  Σιδερόπουλος σε συνομιλία που είχαμε Δευτέρα πρωί, μας είπε ότι η προετοιμασία πάει καλά, υπάρχει πρόβλημα με 2-3 ποδοσφαιριστές που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι τέτοιες που δεν τους επιτρέπουν να παρακολουθήσουν όπως θα ήθελε τις προπονήσεις, ελπίζει να βρεθεί άμεσα λύση. Για το ματς μας είπε ότι πήγε καλά μεσοεπιθετικά η ομάδα, δεν είχε πίεση και δεν πιέστηκε η άμυνα για να δει πράγματα και εκεί. Φιλικά ματς προσπαθεί να κλείσει η ομάδα, ακόμα και στη Θεσπρωτία για να παίξει σε φυσικό χλοοτάπητα (προσαρμογή των παικτών, αφού όλα τα εκτός έδρας μας θα παίξει σε χόρτο) και το μόνο προγραμματισμένο ματς είναι την άλλη Τετάρτη 31/8 με Λευκίμμη, όμως  αυτή την Τετάρτη και το Σάββατο συζητάει για να δώσει πριν το ματς με την ΑΕΛ.  
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια