Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη φιλικό της Λευκίμμης με την ΑΟΚΚ Κ-20

ΕΠΣΚ
22 Αυγούστου 2016 / 18:12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά ματς έγιναν το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων, είναι η εποχή που κάθε ομάδα προσπαθεί να μονταριστεί για να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινάνε 10-11 Σεπτέμβρη με τους αγώνες κυπέλλου.

Συνήθως είναι ανεπίσημα τα ματς, άλλωστε το αποτέλεσμα δεν μετράει για καμιά ομάδα.
Ο Κρόνος που είναι ένα από τα δυο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα, με ελλείψεις έπαιξε φιλικό με τον Κάβο (και αυτός είχε ελλείψεις) στο Περιβόλι το Σάββατο και κέρδισε εύκολα με 6-0 (ημίχρονο 3-0), με σκόρερ του Σάλλα 1-0, Ν. Κονισπολιάτη 2-0, Χόντζα 3-0, Ν. Κονισπολιάτη 4-0, Χόντζα 5-0 και Ν. Κονισπολιάτη 6-0. 
Στη Λευκίμμη την Τετάρτη στις 18:00 έχει προγραμματιστεί φιλικό ματς ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Κ-20 του ΑΟΚ Κέρκυρα. Θα είναι το 2ο φιλικό της άλλης ομάδας που θα διεκδικήσει με ίσες πιθανότητες τον τίτλο φέτος. Η ΑΕΛ έδωσε ήδη ένα φιλικό 8-0 νίκησε τη Στρογγυλή, ενώ έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών με πιο σημαντικό αυτό στα Γιάννενα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΟ Βελισσάριου. 
Ο Όλυμπος έχει κάνει ριζική ανανέωση θα λέγαμε, πάρα πολλά μικρά παιδιά στο ρόστερ, έπαιξε με την Στρογγυλή και έχασε, με γκολ που πέτυχε ο Σπ. Μπράτος, έδειξε ότι θέλει δουλειά και κάποιους πιο έμπειρους παίκτες να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ιστορικού, αν και είναι πολύ ενωρίς ακόμα για συμπεράσματα, ενώ ψάχνεται για 2-3 μεταγραφικές κινήσεις.