Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύθηκαν ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ

Μεταγραφές
31 Αυγούστου 2020 / 16:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην προσπάθειά τους να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, ΑΕΛ και ο ΟΦΑΜ έκαναν το τελευταίο τριήμερο,

μία σειρά μεταγραφών με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά.
Η ΑΕ Λευκίμμης, αφού ανανέωσε με τον Χρ. Γαστεράτο πήρε τρεις συνολικά παίκτες που πέρυσι έπαιξαν στον Θιναλιακό, έτσι μετά την ανακοίνωση των Ν. Πουλημένου και Ν. Μουζακίτη, ήρθε η επιβεβαίωση ότι και ο Παναγιώτης Ματσοβίλα είναι πλέον παίχτης της ΑΕΛ. Ουσιαστικά πήρε τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς του Θιναλιακού, με Ν. Πουλημένο και Ν. Μουζακίτη να μπορούν να αγωνιστούν και ως πλάγιος μπακ ο πρώτος και ως αμυντικός χαφ ο δεύτερος. Παίκτες που τους ξέρει πολύ καλά ο προπονητής Π. Κορομπόκης, αφού πέρυσι δούλεψε μαζί τους.
Η ανακοίνωση για τον Ματσοβίλα: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Ματσοβίλα και του εύχεται να έχει υγεία και να προσφέρει τα μέγιστα εντός αγωνιστικού χώρου. Παίκτης με πλούσια εμπειρία καθώς αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία σε ΟΦΑΜ και Θιναλιακό. Σίγουρα θα προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας μας».
 
Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ μετά την απόκτηση του 23χρονου μέσου Κατελούζου, ανακοίνωσε το Σάββατο 29/8 και τον 20χρονο τερματοφύλακα Ε. Λιάπη, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένειά του τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Ευθύμιο Λιάπη. Ο 20χρονος Αγρινιώτης τερματοφύλακας ξεκίνησε την πορεία του από την τοπική Δόξα Καινουρίου και συνέχισε στον Παναιτωλικό Κ-15, Λεβαδειακό Κ-17, Παναχαϊκή κ-20. Πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής Αιτωλοακαρνανίας με τον Αμβρακικό Λούρου. Του ευχόμαστε να έχει υγεία πάνω απ’ όλα και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια