Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και επίσημα ο Φραγκούλης προπονητής στον Θιναλιακό

Τοπικά πρωταθλήματα
02 Σεπτεμβρίου 2020 / 18:23

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μόλις μια ημέρα μετά το τεράστιο «ευχαριστώ» προς τον Παναγιώτη Κορομπόκη, τον προπονητή της τελευταίας πενταετίας,

ο Θιναλιακός ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Φραγκούλης θα κάθεται πλέον στον πάγκο της ομάδας.
Όπως αναφέραμε χθες ο Δ. Φραγκούλης ήταν συνεργάτης - βοηθός του Π. Κορομπόκη την τελευταία τριετία, παλιότερα ήταν προπονητής στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων και στο τεχνικό τιμ του ΑΟΚ Κέρκυρα. Ένας ξεχωριστός προπονητής, αφού σαν καθηγητής φυσικής αγωγής ουσιαστικά δεν χρειάζεται γυμναστή, άλλωστε κατέχει και ανάλογο δίπλωμα, πέραν του προπονητή και μάλιστα UEFA A΄.
Ο Δημήτρης Φραγκούλης ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία, ενώ αυτό που έχει να κάνει είναι εισηγήσεις για παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα, αφού έμειναν μεν 11 από το περσινό ρόστερ, θα ανέβουν και κάποια παιδιά από τη ΓΕΘ, αλλά σίγουρα θα πάρει και κάποιους παίκτες και αυτό είναι και θέση της διοίκησης.
Η ανακοίνωση: «Ο ΑΣ Θιναλιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την για 3η συνεχόμενη χρονιά συνεργασία του με τον Δημήτρη Φραγκούλη. Από το 2018 ο Δημήτρης ενίσχυσε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ως άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Κορομπόκη. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA A ενώ διαθέτει και το δίπλωμα Σχολής Προπονητών ποδοσφαίρου φυσικής κατάστασης. Τη διετία 2016-2018 εργάστηκε στη Super League ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπης. Η διοίκηση του Θιναλιακού τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για την αποδοχή της πρότασης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας».