Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σπύρος Βαρθολομαίος στην πειθαρχική επιτροπή

ΕΠΣ Κέρκυρας
29 Σεπτεμβρίου 2020 / 18:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας δικηγόρος αντικαθιστά έναν άλλον στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Όπως έκανε γνωστό η Ένωση, τη θέση του δικηγόρου Βασίλη Προβατά, ο οποίος ήταν παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μαντουκιού και άλλων ομάδων, παίρνει ο Σπύρος Βαρθολομαίος, παλιός ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Στρογγυλής, ενώ τα άλλα δυο μέλη της Επιτροπής μένουν ίδια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΣ Κέρκυρας αντικαθίσταται το ορισμένο με απόφαση του μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Προβατάς Βασίλειος, εξαιτίας της αγωνιστικής του δραστηριότητας σε αθλητικό σωματείο. Μέλος της πειθαρχικής επιτροπής ορίζεται ο δικηγόρος κ. Βαρθολομαίος Σπυρίδων.
Η σύνθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ είναι: Πρόεδρος: Κουρτέσης Αντώνιος, Μέλη: Αλεξάκης Αντώνιος, Βαρθολομαίος Σπυρίδων (Δικηγόρος)».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια