Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η προπόνηση της Παρασκευής για τον ΑΟΚΚ ενόψει Πλατανιά

ΑΟΚΚ - Πλατανιάς
09 Σεπτεμβρίου 2016 / 19:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πρεμιέρα για τον ΑΟΚ Κέρκυρα, αλλά και για το πρωτάθλημα της Super League, μετά από την αναβολή της 22/8. Την Κυριακή στο ΕΑΚΚ ο ΑΟΚΚ αντιμετωπίζει την ομάδα του Πλατανιά Χανίων, σε ένα ματς που θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προπόνηση της Παρασκευής 9/9 έγινε σε δυο γκρουπ, το πρωί στις 11:30 προπονήθηκαν οι παίκτες που έμειναν εκτός 19αδας για το ματς με τον Πλατανιά και το απόγευμα οι εκλεκτοί 19 από τους οποίους θα επιλέξει τους 18 για το ματς και αυτοί είναι οι: Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ντουαλά, Επστάιν, Γκόμες, Ναζίμ, Νίκιτς, Τουράμ, Αραμπατζής, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Ζαραδούκας, Ζορμπάς, Ιωάννου, Κόντος, Κουτζαβασίλης, Σιόντης.
Περισσότερο βάρος έδωσε ο τεχνικός της Κέρκυρας σε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις, στην τελευταία προπόνηση πριν την πρεμιέρα, με την ομάδα να δείχνει έτοιμη για το ματς με τον Πλατανιά. Ένα ματς δύσκολο, αφού η ομάδα των Χανίων έχει έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή, τον Παράσχο, ίδια σχεδόν ομάδα από πέρσι, που σημαίνει ότι θα έχει ομοιογένεια και θα έλθει στο νησί να μην χάσει. Είναι μια ομάδα με τους ίδιους στόχους που έχει και η δική μας, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά μπορεί ο ΑΟΚΚ να κερδίσει.
Ο Μιχ. Γρηγορίου μας είπε λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, ότι είναι μια πρεμιέρα που πάντα είναι δύσκολη, όμως η ομάδα είναι έτοιμη και έχει πίστη για το καλύτερο. Απέναντι είναι μια ομάδα με πείρα πλέον στην Σούπερ Λίγκα, που έχει εξαιρετικό προπονητή, αλλά ο ΑΟΚΚ με υπομονή και επιμονή, με ηρεμία θα κάνει αυτό που ξέρει και ελπίζει όλα να εξελιχτούν ομάδα, θα παίξει η ομάδα για τη νίκη, που είναι μέσα στις δυνατότητές της. Δεν ήθελε να αποκαλύψει τους ένδεκα που θα ξεκινήσουν…  «θα δούμε μετά το τέλος και της σημερινής προπόνησης» μας είπε, ενώ χαρακτήρισε θετικό ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και ότι τους είχε στη διάθεσή του όλη την βδομάδα, πλην βέβαια των Ντουαλά και Ντιόγκο που έλειψαν μια βδομάδα, αλλά επέστρεψαν την Τρίτη, αφού ήταν στην Αφρική στις χώρες τους για υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. 
 
Πως θα παραταχθεί
 
Όπως όλα δείχνουν η Κέρκυρα θα ξεκινήσει με το αγαπημένο 4-2-3-1 και η πιο πιθανή ενδεκάδα θα είναι ο Κουτζαβασίλης κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα Γκόμεζ και Ζαραδούκας στα πλάγια και κεντρικοί αμυντικοί οι Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι. Σαν αμυντικοί μέσοι θα παίξουν οι Σιόντης, Νίκιτς, με τον Γεωργίου δεξιά, τον Επστάιν αριστερά στις πτέρυγες, τον Ροζέριο Τουράμ στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του τον Ζορμπά. 
Τα εισιτήρια τιμώνται από 10€ μικρή εξέδρα, 20€ μεγάλη και 30€ VIPκαι θα πρέπει οι φίλαθλοι να πάνε πιο ενωρίς στο γήπεδο να τα προμηθευτούν, έχοντας απαραίτητα αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ, χωρίς αυτά δεν θα μπουν στο γήπεδο, ενώ μπορούν να προμηθευτούν από ένα εισιτήριο, ενώ παιδιά κάτω των 14 ετών μόνο με συνοδό μπορούν να μπουν.    
Το πρωτάθλημα που ξεκινάει από την 3η αγωνιστική, μετά από απαίτηση του συνδρομητικού καναλιού, έχει αγώνες το τριήμερο και έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
 
Σάββατο 10/09/2016
16:00 ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα - Πλατανιάς
18:15 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
20:30 Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός
Κυριακή 11/09/2016
16:00 ΑΕΚ - Α.Ο. Ξάνθη
18:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος
18:15 Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης
20:30 Ολυμπιακός - Βέροια
Δευτέρα 12/09/2016
19:30 ΑΕΛ - ΑΕΠ Ηρακλής
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια