Πέμπτη 16.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα αποτελέσματα των τοπικών φιλικών ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
12 Σεπτεμβρίου 2016 / 19:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενώ η μη αδειοδότηση των γηπέδων έχει φέρει σε δύσκολη θέση την διοργανώτρια, αφού δεν μπορεί να ξεκινήσουν επίσημα Κύπελλο και Πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ, οι ομάδες πέραν από προπονήσεις δίνουν μεταξύ τους αγώνες φιλικούς για να κρατήσουν σε ένα επίπεδο το ενδιαφέρον των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που το παιγνίδι είναι η ανταμοιβή τους για το τρέξιμο και την προετοιμασία που κάνουν.

Σαββατοκύριακο πολλά ματς και κάνουμε μια αναφορά στα περισσότερα, με σκορ και σκόρερς, χωρίς να έχουν σημασία τα αποτελέσματα, για τους προπονητές κυρίως.
· Στις Νυμφές το Σάββατο ο Αχιλλέας κέρδισε τον Όλυμπο με 4-3 σε ένα χορταστικό μας. Ο Αχιλλέας με Βοντετσιάνο και Τσενεμπή προηγήθηκε 2-0 στο εικοσάλεπτο. Μείωσε ο Όλυμπος με τον Καζιάνη, αλλά ο Μπάρντι Α. έκανε το 3-1 σκορ ημιχρόνου. Ο Αρμενιάκος μείωσε σε 3-2 στο 48΄, ο Κεφαλληνός στο 75΄ ανεβάζει το σκορ στο 4-2 και ο Ρωμαντζάς στο 87΄κάνει το τελικό 4-3. 
· Ο Κρόνος στο γήπεδο της ΕΠΣΚ νίκησε στο τελευταίο τέταρτο 2-0 τον Ηρακλή Αγ. Δέκα, με τέρματα των Δημητριάδη στο 75΄ και Δ. Βλάσση στο 83΄. 
· Στο Κοντόκαλι οι Μπενίτσες νίκησαν με 3-1 την τοπική ομάδα που προηγήθηκε με τον Κουμανάκο, αλλά Βλαστός και Μποντής έκαναν το 1-2 σκορ ημιχρόνου και στο τέλος ο Παναγιωτίδης το 1-3.
· Στους Αυλιώτες τα μοιράστηκαν όλα Οδυσσέας και Αναγέννηση Περιβολίου, 1-1 το τελικό αποτέλεσμα με τον Ι. Μουζακίτη (Γκιόκα) να κάνει στο 60΄ το 1-0 και δέκα λεπτά μετά ο Μαράι να ισοφαρίζει για το Περιβόλι. 
· Στο γήπεδο της Στρογγυλής ο Κάβος με γκολ από εκτέλεση πέναλτι του Χ. Σάντα στο 70΄ νίκησε τον Αστέρα Μωραϊτίκων, με τον οποίον τους χωρίζουν δυο κατηγορίες, στην Α1 ο Κάβος στη Β΄ τα Μωραϊτικα. 
· Στις Καρουσάδες Βέλος Βελονάδων και ΓΕ Θιναλίου ήλθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Τσιριγώτη να ανοίγει το σκορ στο 70΄ και δέκα λεπτά μετά να ισοφαρίζει με πέναλτι ο Καζιάνης.
· Με δυο γκολ του Βέτσιου και από ένα των Τσοκλάκη και Καζιάνη οι Λιαπάδες νίκησαν στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών με 4-1 το Βαλανιό, που σκόραρε με τον Βιτουλαδίτη (είχε μειώσει σε 3-1). 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια