Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

200.000 ευρώ από την ΠΙΝ για αλλαγή χλοοτάπητα στις Καρουσάδες

Αθλητικά έργα
29 Δεκεμβρίου 2020 / 17:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν ανακοινώνονται έργα και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων πάντα επικρατεί ικανοποίηση αφού αυτό χρειάζεται η νεολαία,

σε μια περίοδο που δεν είναι και η πιο ευχάριστη. Μαζεμένες πολλές εξαγγελίες έργων τελευταία, κάτι που είναι θετικό, αλλά θα πρέπει να φανεί και στην πράξη, αφού αρκετές φορές οι εξαγγελίες έμειναν στα χαρτιά.
Πριν λίγες μέρες η Ολυμπιάδα Καρουσάδων ευχαρίστησε τον Δήμο της Βόρειας Κέρκυρας για την υπόσχεση χρηματοδότησης με 100.000€ ώστε να φτιαχτούν έργα αναγκαία και μάλιστα στην ανακοίνωση ανέφερε ότι τα χρήματα ήταν για «αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς όπως και την επισκευή κερκίδων, περίφραξης και φωτισμού του γηπέδου». Είχαμε τονίσει ότι δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα με αυτά τα χρήματα, καθώς χρειάζονται περίπου 150.000€.
Μόλις μια εβδομάδα αργότερα έρχεται μια νένα ανακοίνωση της Ολυμπιάδας προς την Περιφέρεια αυτήν τη φορά, αφού όπως αναφέρει θα χρηματοδοτηθεί έργο αλλαγής του χλοοτάπητα με 200.000€. Και είναι αλήθεια ότι είναι το πιο αναγκαίο έργο που πρέπει να γίνει στο γήπεδο, αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ κακός και εγκυμονεί κινδύνους για τους αθλητές.
Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ολυμπιάδας Καρουσάδων ευχαριστεί την Περιφερειακή Αρχή και ιδιαίτερα την Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μελίτα Ανδριώτη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νίκο Μουζακίτη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού & Νεολαίας κ. Γιάννη Αρμενιάκο για την πρόσβαση στο Πρόγραμμα Δράσης της Περιφέρειας για το 2021 της δαπάνης των 200.000€ για την αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο μας, από νέα προβλεπόμενη χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.
Η Περιφέρεια σκύβει στα προβλήματα του Αθλητισμού στο νησί».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια