Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κώστας Σγουράκης, ο νέος πρόεδρος του ΑΟΚ Κέρκυρα

ΑΟΚ Κέρκυρα
02 Απριλίου 2021 / 16:37

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νέα αλλαγή στην ηγεσία του ΑΟΚ Κέρκυρα, η τρίτη στη σειρά από την αρχή της σεζόν. Η ομάδα ξεκίνησε με τον Βασίλη Αργυρό,

στέλεχος της ΠΑΕ επί χρόνια, για να παραδώσει την προεδρία στον Ειρηναίο Μανέτα, ο οποίος από την 1η Απριλίου με δήλωσή του ενημέρωσε ότι αποχώρησε από την προεδρία, μια θέση την οποία θα πάρει ο έως πρότινος Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Κώστας Σγουράκης.

Ο Ε. Μανέτας δήλωσε: «Αποχωρώ από την προεδρία της ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους. Ξεκίνησα την προσπάθεια από μηδενική βάση με κόπο και χρόνο και δυσκολία. Έχω είδη μεταβιβάσει την διοίκηση του συλλόγου στον Γενικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Σγουράκη και με την συνεχίσει του έργου που ξεκινήσαμε όλοι.
Οι Κερκυραίοι στηρίζονται στην Καλή εμφάνιση της ομάδας και θέλουν αποτελέσματα.Θα είναι δίπλα στην ομάδα υποστηρικτής και αρωγός στην προσπάθεια».
 
Εμείς επικοινωνήσαμε το απόγευμα της Παρασκευής 2/4 με τον Κ. Σγουράκη για να μας πει δυο λόγια για την ομάδα. Να σημειώσουμε ότι ο Κ. Σγουράκης έχει παίξει ποδόσφαιρο στην Α΄ Εθνική με τη φανέλα του Πανιωνίου, είναι από τα Χανιά και ο πατέρας του για πάρα πολλά χρόνια ήταν στην ομάδα με την οποία πέτυχε αρκετές ανόδους και όλοι τον υμνούν για την προσφορά του.

Στη σύντομη συζήτηση που είχαμε με τον κ. Σγουράκη μας είπε ότι ανέλαβε την ομάδα με νέα πρόσωπα και με στόχο να πετύχει και θα πετύχει, όπως τόνισε. Δίπλα του κάποιοι παλιοί στην ομάδα αλλά και νέοι επιχειρηματίες στηρίζουν την προσπάθεια. Γίνεται μια νέα φιλότιμη προσπάθεια, κρατάνε χαμηλούς τόνους, θέλουν να φέρουν ξανά στο γήπεδο οικογένειες και παιδιά, να θωρακίσουν την ομάδα με ηρεμία, ομόνοια και συνεργασία για να την πάνε ψηλότερα. Ήδη η ομάδα έχει προχωρήσει σε 15 μεταγραφές και θα κάνει το Σαββατοκύριακο άλλες δυο, ενώ διευκρίνισε ότι η ομάδα έχει πληρωμένους τους πάντες.

Φάνηκε δυναμικός και αποφασιστικός ο άνθρωπος που ανέλαβε την τύχη του ΑΟΚΚ, θεωρούμε ότι και οργανωτικά έχει την πείρα για να προχωρήσει η ομάδα, ενώ σε εκκρεμότητα είναι, απ’ ότι μας είπε, η εύρεση χώρου για νέα γραφεία της ομάδας.

Αυτές οι αλλαγές δεν δείχνουν να είναι τροχοπέδη στην πορεία της ομάδας η οποία και έχει πάρει πολλούς ποδοσφαιριστές και έχει ανθρώπους που τρέχουν τις εξελίξεις, με στόχο όπως είπε ο κ. Σγουράκης όχι απλά να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, αλλά να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί.