Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωσε Αλ. Γραικό και ευχαρίστησε τον Όλυμπο ο ΟΦΑΜ

Μεταγραφές
02 Απριλίου 2021 / 16:47

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ποδοσφαιριστής του ΟΦΑΜ είναι και επίσημα ο Αλέξανδρος Γραικός, αφού η ομάδα του Αγ. Ματθαίου, αναμενόμενα, τον ανακοίνωσε

το βράδυ της 1ης Απριλίου, καθώς εδώ και αρκετές μέρες ο ποδοσφαιριστής έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις. Υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στο ξεκίνημα της περιόδου και έπαιζε σε ομάδα της Κομοτηνής. Εξαιρετικός επιθετικός, με δυνατότητα στο σκοράρισμα, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Σ. Σιδερόπουλου.

Η ανακοίνωση: «Ο Όμιλος είναι στην πολύ ευχάριστη  θέση να υποδεχθεί στην οικογένειά του τον αθλητή Αλέξανδρο Γραικό. Ο 22χρονος ταλαντούχος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία, αλλά και στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου Στρογγυλής. Η φετινή χρονιά τον βρήκε στο ξεκίνημα στο νομό Κομοτηνής και στην ομάδα του Πόντου Θρυλορίου. Εδώ και λίγες μέρες φοράει τη φανέλα της ομάδας μας και του ευχόμαστε ολόψυχα εκτός από υγεία και πολλές επιτυχίες με αυτήν».

Πέραν αυτού η ομάδα του ΟΦΑΜ ευχαρίστησε δημόσια τον Όλυμπο για την παραχώρηση του Μ. Κωστελλέτου με την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Ομίλου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά το φιλικό σωματείο του Ολύμπου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο αυτού Δημοσθένη Σφήκα για την παραχώρηση στην ομάδα μας του νεαρού αθλητή  Κωστελλέτου Μάριου. Ο 18χρονος ταλαντούχος επιθετικός θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Του ευχόμαστε Υγεία πάνω απ΄ όλα και πολλές επιτυχίες».