Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ στο ντέρμπι έμεινε στο 1-1 με Τηλυκράτη

ποδόσφαιρο
23 Μαΐου 2021 / 19:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα του Νότου» ήταν καλύτερη, πιο πειστική, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά είχε ψυχή και θα μπορούσε να φτάσει και στη νίκη στο τέλος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης και ο Τηλυκράτης στο ντέρμπι κορυφής έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς μέτριο στο α΄ μέρος, με καλύτερα στοιχεία στην επανάληψη. Νωθρά και χωρίς ουσιαστικά να κάνουν τη μεγάλη φάση σε όλο το α΄ημίχρονο έπαιξαν οι ομάδες.

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα του Νότου» ήταν καλύτερη, πιο πειστική, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά είχε ψυχή και θα μπορούσε να φτάσει και στη νίκη στο τέλος.  

Στο 71΄ η ΑΕΛ εκτέλεσε κόρνερ, απέκρουσαν οι αμυντικοί του Τηλυκράτη Ενώ στο 76΄ ο Πουλημένος είδε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς, όπως και ο Μαλακίτσας του Τηλυκράτη στο 87΄. Στο 92΄ σε μια βαθιά μπαλιά στην περιοχή του Τηλυκράτη ο Λούβροις πήρε τη μπάλα πέρασε έναν αμυντικό και έκανε το 1-1. Η ΑΕΛ Μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 94΄όταν μετά από κόρνερ ο Τσεβανέδης έπιασε την κεφαλιά και με εκπληκτική απόκρουση ο Λέτσο έδιωξε σε κόρνερ στερώντας το γκολ της νίκης για την Λευκίμμη. 
Διαιτητές: Σιντόρης, Παπαλαζάρου, Λιαμίρας (Θεσπρωτίας)

Α.Ε.Λευκίμμης (Παναγιώτης Κορομποκης): Γκάκος, Μουζακίτης, Πουλημένος,  Ματσοβίλα, Γρηγοριάδης, Αγκουστίν (74΄Κωνσταντινίδης), Κιπτίου, Θεοδωράκης, Τσεβανέδης, Πανταζής (85΄ Βασιλάκης), Σπίνουλας (67΄ Κ. Λούβρος).
Τηλυκράτης  (Νταλακούρας): Λέτσο, Κυπαρίσης (74΄ Μπακράκος), Μανακίτσας, Φέτσης, Κούσας, Περιστέρης (58΄Αλωπούδης), Νταντίδης, Καταγής,  Τσομπανάς (74΄Πετράκος), Τσελάς, Γραμματικόπουλος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια