Δευτέρα 29.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Όλυμπος προχωρά σε τακτική Γ.Σ. και εκλογές

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
09 Φεβρουαρίου 2022 / 15:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΚΡΥΡΑ. Η παλιότερη εν ενεργεία ομάδα ποδοσφαίρου του νησιού, ο ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας προχωράει σε Γ.Σ. και εκλογές την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου.

ΚΕΚΡΥΡΑ. Η παλιότερη εν ενεργεία ομάδα ποδοσφαίρου του νησιού, ο ΑΠΣ Όλυμπος Κέρκυρας προχωράει σε Γ.Σ. και εκλογές την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου. Η ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο ποδόσφαιρο του νησιού, αλλά και Πανελλαδικά, είναι αυτή με τους περισσότερους τίτλους στα πρωταθλήματα και κύπελλα της ΕΠΣΚ και προχωράει δυναμικά προς το αύριο, έχοντας ουσιαστικά τέσσερα ενεργά τμήματα, την ανδρική ομάδα του ΑΠΣ Όλυμπος, την Θύελλα η οποία αποτελείται από παιδιά που  έχουν προωθηθεί από την Ακαδημία, που είναι ένα τρίτο κομμάτι, με συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, αλλά και την ομάδα παλαιμάχων που συμμετέχει σε πάρα πολλούς αγώνες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Πάνω από 200 άτομα είναι ενεργά και αγωνίζονται αυτή τη στιγμή, στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ  (Α1, Α και υποδομές) και αγώνες Παλαιμάχων.

Η νυν διοίκηση έχει κάνει μεγάλο αγώνα και έχει μεταμορφώσει τις εγκαταστάσεις προς το καλύτερο, ενώ καθημερινά δίνει μάχες για περαιτέρω αξιοποίηση των χώρων και βελτίωσή τους. Μέσα στους επόμενους μήνες περιμένει να υλοποιηθεί από την ΠΙΝ η υπόσχεση για ένα σκέπαστρο στην κερκίδα, αλλά και η ολοκλήρωση της νέας περίφραξης, ενώ συνεχίζονται και βρίσκονται προς το τέλος η ολοκλήρωση της ανακαίνισης των αποδυτηρίων.

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 7 Φεβρουαρίου 2022, αποφασίστηκε να γίνει η τακτική Γ.Σ. με τους απολογισμούς (διοικητικό, οικονομικό) και προϋπολογισμό για τυο 2022, καθώς και τροποποίηση του καταστατικού ώστε να εναρμονιστεί με τον νέο αθλητικό νόμο. Παράλληλα, επειδή η τριετής θητεία της διοίκησης λήγει προχωράει σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αυτά θα γίνουν την Κυριακή 20 Φλεβάρη, με την εκλογική διαδικασία να ξεκινάει στις 13.00 και να ολοκληρώνεται στις 15.00.

Η πρόσκληση της Γ.Σ . αναφέρει τα εξής:

Με απόφασή του Δ.Σ. του ΑΠΣ Όλυμπος που πάρθηκε την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, καλούνται τα μέλη σε Γενική Συνέλευση και σε Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. .

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση του καταστατικού άρθρο κατ΄ άρθρο για την απόλυτη εναρμόνιση με τις ισχύουσες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου κι όπως ορίζεται από τη Γ. Γ. Α.  ώστε να λαμβάνει το σωματείο ειδική αθλητική αναγνώριση.

2. Διοικητικό κι αγωνιστικό απολογισμό.

3. Οικονομικό απολογισμό 2021 και προϋπολογισμό 2022.

4. Αρχαιρεσίες.

Η Γ.Σ. θα γίνει στην αίθουσα των συνεδριάσεων της ομάδας μας στην Καλλιθέα Καναλίων την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 10.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η δεύτερη θα γίνει την ίδια μέρα, στον ίδιο τόπο και ώρα  12.00.

Για τα μέλη που θέλουν να είναι στο ψηφοδέλτιο μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους ως και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 ως στις 18.00.

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                Η γραμματέας

Σφήκας Δημοσθένης                         Μπασιά Κωνσταντίνα

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια