Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση για Βελιγράδι για Η. Βραδή και Π. Σκορδίλη

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Κ-20
10 Φεβρουαρίου 2022 / 17:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στους Βαλκανικούς αγώνες Κ20 που θα γίνουν το Σάββατο 12 Φλεβάρη στο Βελιγράδι αναχώρησε για Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης από Κέρκυρα η Ηρώ Βραδή και ο προπονητής της Παύλος Σκορδίλης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στους Βαλκανικούς αγώνες Κ20 που θα γίνουν το Σάββατο 12 Φλεβάρη στο Βελιγράδι  αναχώρησε για Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης  από Κέρκυρα η Ηρώ Βραδή και ο προπονητής της Παύλος Σκορδίλης. Η ομάδα μας θα ταξιδέψει με την πτήση Α3 976 απευθείας από την Αθήνα για το Βελιγράδι με ώρα αναχώρησης 10.00 το πρωί και η επιστροφή της θα γίνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, με την πτήση Α3 977 και ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 17.20. Ο αγώνας του άλματος επί κοντώ γυναικών που θα πάρει μέρος θα ξεκινήσει στις 14.15 το Σάββατο.

Η Ηρώ Βραδή που πήρε την πρόκριση σε αγώνες κλειστού στίβου το περασμένο Σάββατο σε ημερίδα στο ΣΕΦ, πάει ουσιαστικά απροετοίμαστη σε ότι αφορά τα άλματα και την τεχνική, αφού λόγω έλλειψης κλειστής αίθουσας δεν μπόρεσε ούτε τα νέα κοντάρια της να δοκιμάσει, ούτε να κάνει άλματα ώστε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μιλήσαμε το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση με τον Π. Σκορδίλη ο οποίος μας είπε για τους αγώνες: «Πάμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για την Ηρώ είναι ένας αγώνας που δεν ξέρουμε τι μπορεί να βγάλει αφού δεν μπορέσαμε να κάνουμε σωστή προετοιμασία, πάμε ουσιαστικά στα τυφλά. Όμως η μαχητικότητα της Ηρώς και η θέλησή της μπορεί να φέρει και διάκριση, αν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα 3,80μ. ίσως και τα 3,90μ. Αν φτάσουμε σε αυτό το ύψος θα μπορέσουμε να φτάσουμε και στη διάκριση και το πιο πιθανόν σε μετάλλιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά της και βασικός μας στόχος για φέτος είναι να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ-20 που θα γίνει τον Ιούλιο στο Κάλι της Κολομβίας».

Η Ηρώ Βραδή είναι το «νέο στοίχημα» για μεγάλες διακρίσεις του Π. Σκορδίλη, βλέπει μια αθλήτρια με δυνατότητες και όπως μας έχει πει υπάρχουν 10-15 παιδιά που «δουλεύουν» μαζί του και έχουν προοπτικές για διακρίσεις.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια