Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γιάννης Γιαννουρής σε σεμινάριο προπονητικής πόλο

ΚΟΕ
08 Απριλίου 2022 / 20:01
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. O Γιάννης Γιαννουρής, γενικός διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας πήρε την σκυτάλη από τον πρόεδρο και κάποτε συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα πόλο, Κ. Γιαννόπουλο.

Στην επίσκεψή του στην Κέρκυρα, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της 2βάθμιας εκπαίδευσης και της φυσικής αγωγής.



Ο Γενικός Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Γιάννης Γιαννουρής με τους προπονητές των κερκυραϊκών ομάδων και καθηγητές φυσικής αγωγής. (Σ.σ. Μέχρι και επιμελής ομοσπονδιακός προποντηής του χάντμπολ, Ν. Πέρρος ήταν εκεί. Άλλωστε τα δυο σπορ μοιάζουν, το νερό αλλάζει τα πράγματα).

Το απόγευμα μίλησε σε σεμινάριο προπονητικής στο Δημοτικό θέατρο για τη μεθοδολογία εκμάθησης υδατοσφαίρισης σε ηλικίες από 7 – 9 ετών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.